Gott nytt år

Sitter hemma hos Maddes pojkvän och dricker vin. Hrmmm. Hittade trevlig musik på hans dator. Nice! Tja! Ses nästa år!

ÅKEJ

Det suger att vara utan dator. Vill kunna blogga och accessa. Imorgon ere nyår. Efter nyår ska jag ge upp godis och läsk och annat. På riktigt den här gången. Det är verkligen dags. Vad hender imorron lennen? Vi ska typ vara hemma hos Madde hela kvällen. Vill att det ska vara en vanlig lördag och att vi ska gå ut. Man kan ju inte gå ut på nyår. Är inte sugen på att dricka, men mamma gav mig en flaska vitt vin. Undrar hur det ska bli när vi 4 gals går ut för första gången tillsammans. We're just a bunch of boring peeps med boyfriends nuförtiden. Jag åt världens godaste middag hemma hos Arvid för ett tag sen, är fortfarande mätt. Var trevligt att hänga lite med la familia. Förresten, Fans var så jevla bra! Och det var grymt kul att läsa om Carro, det var till och med bilder på henne i boken tillsammans med några Westlife-members. Läsrenvettja! Tänkte köpa Franz Ferdinands 1sta skiva idag men den var slut. Bajs. Arvid är iväg och köper raketer nu och hämtar X-boxet hos Robin. Snart ska jag tvätta håret. Gott nytt år peeps! Förresten känns det som jag fick bajsmycket dyra saker på min födelsedag som jag inte tackat folk för. Känner mig som en bortskämd snorunge.

Böh

Jag är hemma hos Arvid, jag och han och Elli har sett Crash. Arvid skulle gå upp och göra mackor för typ 20 minuter sen, I think he might have died. Jag känner mig sorgsen över mina datorproblem. Nu utnyttjar jag för fullt att jag är nära en. Jag vill faktiskt göra om julafton :( Det här var en ganska dålig jul. Jag var sjuk på juldagen och kunde inte följa med på middagen hos mormor. Jag låg hemma ensam. Och den 26:e låg jag hemma ensam. Det var en ensam jul :( Förstår inte varför det blev så. Alla var så... upptagna. Idag var jag också ensam. Och imorgon kommer jag också vara det. Damn, vad jullov kan suga. Allt borde vara asnice nu, jag har massa nya grejer. Jag fick bland annat Tarantino boxen av Arvid, massa "Princess" grejer av Elli plus en I ♥ Jens tröja. Och mycket pengar. Och mp3:n. Av mormor och morfar fick jag ett jättefint guldarmband som typ gått i släkten länge. Elli zappar till porr hela tiden och är mycket fascinerad över äcklighetsfaktorn. Det är ganska kul. Nu kom Arvid ner, så vi ska hem till mig och sova. Btw, fan vad GG boxen äger. Kollar typ hela dagarna.

Paj

Min dator har pajjat. Suxxor. Hade velat vara här och på access när jag fyllde år. Anyways, good birthday, fick mycket mycket pengar och mp3-spelare och så vidare. Kvällen var fab. Karaoke och sedan mycket dans på Hirschenkeller. Hoppas datorn funkar snart!


Xmas update

Sådärja, mestadels av dagen över.
Det jag har fått var:
1000 spänn
250 spänn presentkort på Exlibris
Paris Hiltons "Your heiress diary"
Fans av Fredrik Strage
Marrying Buddha av Wei Hui
Gilmore Girls säsong 1-boxen
Ett bäddset

Men ärligt talat, det som värmde mest var kuvertet jag fick av pappa som det står "God jul Cecilia" på. Jag har sparat alla kuvert jag fått av honom sen mamma och pappa skiljdes. Blir alltid helt warm and fussy inombords när jag ser mitt namn skrivet i hans skrivstil :) Älskar min pappa, är så stolt över honom, är så glad att han gått med i AA. Bästa pappa. Är så glad att han kommer på min födelsedag.

Hade tänkt heta ett fint Karl-Bertil quote på msn, men både "Jag har närt en kommunist vid min barm" och "Vad sa du att du gjorde sa du?!" är upptagna. Dang. Snart ska jag träffa Arvid. Ska få present av hans syster och hans familj i år igen... Klart det är kul med paket, men det är så awkward. Och mamma blir ledsen när hon inte köpt något till Arvid. Jag måste ju ge något tillbaka till hans syrra... Nu sitter jag iallafall och dricker lite champagne, ska tillbaka och tjoa med mormor och gänget innan jag ska till Larvid.

Meep

Kuken är här,
i våra mörka länder
kom, låt oss ta varandras händer,
när kuken är här


Jag hatar julmusik.

Yes

det är vinterkräksjukan jag har.

- Först tror man att man ska dö, sedan önskar man att man ska dö. Sedan blir man frisk, uttrycker sig Yvonne Andersson, epidiomolog vid Smittskyddsintitutet. Andra har kallat den "en nära döden-upplevelse".

Förstår ni hur jobbigt det är? :/

Mmm!

Ibland är livet helt jävla underbart! Jag hade världens underbaraste kväll igår, och jag har julstämning coming out of my yin-yang! Det började lite trevligt med illamående och magont. Sedan tog det inte lång tid innan jag spydde ner hela sängen. Jag försökte träffa hinken, men det gick inte så bra. Kände mig som Christiane F i Wir kinder vom Bahnhof zoo, när hon spyr på väggarna. Tog ett bad och tvättade av mig, sen när jag gick upp fick jag nästa spyattack (er!) och låg över badkarskanten och spydde ett bra tag. När jag sedan skulle tvätta mig igen spyr jag i badkaret, så jag badade i min egen spya, mmm! Det var typ 8 spyattacker sammanlagt. Har haft väldigt svårt för att sova inatt. Det verkar inte som jag kommer spy något mer, fast jag har bara druckit vatten så man vet ju inte om jag skulle äta. Nu har jag bara magont, skärande huvudvärk och ryggont. Det gick förvånansvärt bra att sitta vid datorn, har bara kunnit ligga i sängen eller i badet. Fyfan vad jag inte känner för kukafton imorron. Har inte slagit in ett enda paket heller, hur fan ska det gå? Orkar inte vara uppe i mer än 10 minuter.

Arvid och jag är nog sams nu, vi pratade lite igår. Och han är ju för snäll för att vara arg på mig när jag mår dåligt. I will apologize. När han kommer hem från jobbet, ska jag be om ursäkt. Jag tror inte du behöver oroa dig Elli. ;)

Vill inte!

Jag vill inte! Och jag hatar att jag aldrig kan standa up for myself och säga nej! Jag är en sån jävla pushover! Villintevillintevillinte. Jag vill kunna bestämma själv. I was totally shanghaied into doing this. Damn I like that word.

Update

MasterMann säger:
men dra åt helvete då!

Back at ya, darling!


-

Haha, jag och Arvid har varit osams i 2 dagar, och det var mitt fel för jag var en biatch men jag tänker ändå inte ringa honom! Jag har rent ut sagt varit jävligt elak dom senaste dagarna. Och sen så blev jag så jävla arg på en kille på msn som frågar vem jag är varje gång jag loggar in så när jag sa mitt namn trodde han att jag var en annan, och då playade jag along och låtsades vara henne och sa att jag ville ha honom, och han blev så jävla glad. Så jävla ont! Hahaha, och det kändes bra! Pleasure!
Fan vad jag kommer bli bitter när jag är äldre! Vafan är det för fel på mig nuförtiden? Varför är jag så arg på allt och alla?

Måste säga att Victoria's Secret fashion show:en igår var grym. Brukar normalt hata såndär skit, men det var nice musik och grejer. En remix av Pon de Replay och I Want Candy bland annat. Kul att se Tyra's sista walk down the runway också.

Ekvationer och tights

Jag + förväntningar = Besvikelse.
Jag - förväntningar = Inte lika stor besvikelse.
Varför lär jag mig aldrig?
Min 18-årsdag lär suga. I just know it.
That's just how it is for me.

_________________________________________________

Jag hatar alla fula jävla modebloggar på blogg.se, (jag är sjukt sur idag och jag tänker ta ut det på allt som kommer i min väg.) Så jag ska fan posta bilder på sjukt fula saker istället, i protest. Remember Rory's ganska fina Primp-linne med hästar på från How many Kropogs...? Varför inte matcha med världens fulaste häst-tights? Hahaha, vem fan har sånadär ben?!

bada bada bing for the lad's night

Haha! Så jävla klockrent! Det visade sig att ett citat från bikt.se som jag postade, det om de rosa skorna, var the confession of en av våra kära accessare! Hahaha. Jag säger bara; så jävla bra gjort!

Now Terry, you're repeating yourself. But that's okay - drunk people can't help that. A chemical reaction happening inside your brain causes you to forget what you're saying.
Åh, skönt att få ut det. Har gått och tänkt på det hela dagen.

Bikt.se

Jag loggade in för typ 20 minuter sedan, och har haft sidan uppe och tänkte skriva. Fick en ångestattack gällandes japanskan, och tänkte skriva av mig. Men, så dröjde det ett tag för jag höll på med annat, och sedan länkade Calle bikt.se. Och då läste jag lite och blev på jättebra humör. Det var jefligt bra medicin. Jag rekommenderar strongt att läsa lite bekännelser. Vissa grejer är bara helt sjuka, och sånt tycker jag inte om att läsa om. Men ibland kommer sånt som följande:

Ibland så känner jag för att motionera, men då brukar jag chilla i soffan och vänta tills det går över.

Haha, jag mår bara allmänt bra av att läsa sånt där.

Fler favoriter:

"Jag gick runt och snackade skit om göteborgskalasets disco hela veckan, men egentligen gick jag dit och raggade små fjortisflickor varje kväll."

"Jag gillar inte min farmor. Fast hon gillar nog mig för hon skickar alltid lotter på min namnsdag."

"Jag har alltid gillat hästar.
Jag kommer aldrig förlåta mig själv för det.
ps. Jag är en kille."

"jag snodde ett par rosa skor på hultsfred. det kändes så jäkla bra att jag fick ångest att jag inte snodde mer."

"Jag har flera gånger stoppat naturgodis som kostar 14:90kr/hg i lösgodispåsar. Då behöver jag bara betala för 5:90kr/hg."


No sleep 'til Brooklyn

Jaha, jag såg för många olika Ju-On trailers igår, så självklart var jag livrädd imorse på väg till jobbet. Det var jättemörkt. Idag ska jag ta vara på dagen. Jag ska vara effektiv. Det blir jobb imorgon med.
Jag har bytt design. Jag blev så trött på det rosa. Kommer säkert byta tillbaka sen, men jag gillar den här ändå.

Dom har så fina graphics och icons på livejournal. Tog några igår som jag ville posta, men nu är infoga-funktionen out of order. Funktionen är ur funktion, lustigt. Hursomhelst, kan bara posta en. Satan vad jag ska läsa mycket Harry Potter slash fiction när jag har tid. Mjo, jag har lärt mig att slash fiction is the shit, inte endast fan fiction.

:/


Fan, nu har Arvids farmor dött. Stackarn. Ska gå och trösta honom lite sen. Oh, här haru Toshio! Sjukt läskig!

[Update 20:56]
Hoho, jag kollade Edvins adress på hitta.se och lurade honom att jag såg när han gick in i sin port idag. Jag hinner inte till Arvid, måste öva kanji. Ville så gärna träffa honom idag. Ska äta glass med hallonsås mellan varven. Lyssnar på min enda Beastie Boys skiva - Licensed to ill. Vad bra den är! Nej, tog en liten paus i pluggandet/övandet/vadmannuskakalladet. Men suck vad lång tid det tar att plugga in ett tecken och alla olika betydelser. Ska gå tillbaka till mitt rum nu. Hare!

Och glöm inte att Toshio gömmer sig under din säng på natten!
____________________________________________________

Plisch! Visst är han förbannat söt, men väldigt läskig! Har du sett någon av Ju-On (the Grudge) filmerna? Kolla det här om du inte har
det. Du har säkert sett trailern förut, men that kid in action alltså... värt att se om.

Oyayubihime

Äntligen har jag sett 2 långa klipp från Oyayubihime! Idyllicmisery hade lagt upp dom på youtube.com. Åh, jag blir så himla glad! Och hon hade andra videoklipp också, både Azumi 2 trailern, och Kagen no Tsuki trailern! Det är en obeskrivlig känsla när man hittar nya  Chiaki-klipp. Om någon mot förmodan skulle vara intresserad, vilket jag tvivlar på, så finns dom här. Aw, vad söt hon är.

I know everything about you. When you go to bed, you read “Virgin Tank Top”, In middle-school it was “Japanese Pervert”. Not bad, huh? Your favorite movie is “Armageddon”. You like Hip-Hop. You like the Happy Hour at “Morning Girl”. One time you wore sunglasses when you brought pornos to school, but teacher Kadowaki found them, and then…

Förresten, jag fick jobba imorgon med.


Working title

Sådär, nu har man avklarat veckans GG. Inte för att det är någonting att "avklara." Man oh man, bra avsnitt. Hade det varit i våras så hade jag varit arg på Logan för att han uppträder sig som en pritzelschnick. Jag har absolut ingen aning om hur det stavas. Och så hade jag varit irriterad på Rory eftersom att hon uppträder sig puckat. Men, nu har jag överseende med det och orkar inte bli sur och bitter. Nej, nu försökte jag kolla med an open mind, och det gick bra. Bästa quotet: It's hammertime! (Paris när Rory frågar vad klockan är.)

Imorgon ska jag ta en tur till H&M. Det där jäkla linnet som alla tjatar om, det måste jag titta på. Är det fint så ska jag ha det! Det låter onekligen fint, breda blåvita ränder.Och så ska jag kolla på den där svarta klänningen. Jag tror inte riktigt den skulle passa mig, men man vet aldrig. Den kostar bara 198. Men alltid när jag ska hitta något på H&M så är det omöjligt att hitta. Wish me luuuck.

Haha, Edvin upptäckte Face recognition-grejen idag. Det var riktigt kul. Han blev lik värsta snyggingen! Och sedan sa han att jag är, and I quote, "en tickande sexbomb." HAHA. Jäkla sweettalker! Jag tror xani kan instämma! Hon har ju själv blivit "utsatt", haha. Vi planerar fortfarande att gå och se Memoirs of a Geisha tillsammans, han föreslog att jag skulle ta med Elli & Arvid. Might be fun. Haha, Martin sa på msn att han "learned the hard way" att han fått fel Arvids msn förut. Fan vad jag skrattade.

Sist av allt, så vill Dennis gå på date med Elli. Han frågade om jag hade någon kompis som var ledig. Jag föreslog Elli, lite på skämt. Men sen skickade jag en bild på henne (Ohvadhonkommerdödamig) Och han blev quite smitten. Då sa jag att han måste pass:a mitt test först, och då tycker han att vi ska ses så jag kan undersöka honom. That sounded dirty. Han verkar seriös, haha. Och nu skickar jag musik till honom som hon gillar och allt. Det är faktiskt ganska gulligt. Men, han är snygg tycker jag. Den enda nackdelen är att han är kusin med the pritzelschnick Ajax. (damn I like that word, will someone tell me how it's spelled?) Okay Houston, vi har en till nackdel, och det är att han tycker att the Smiths låter som bulgarisk dansmusik. Jag kanske ska fråga Elli först. Goodnight!

[Update]
Jag lyckades luska det ur honom! Det är som jag misstänkt hela tiden, dom är inte alls kusiner. Jäkla lurkar. This is only geting better!

The Ties That Bind

Ja. Det är det bästa avsnittet, är så glad att det hamnade under den kategorin. Jag har aldrig gråtit så mycket över något på tv som när jag såg det här avsnittet första gången. Det är känsla. Helt underbart. Och sedan i slutet när dom spelar Hallelujah. Omg. Bästa, bästa avsnittet. ♥

OC- Maraton


Aww, min kärlek till OC har återuppväckts med maratonet. Hittills har dom visat:

Bästa Seth/Summer moment: The Heartbreak
Bästa fight: The Pilot

Resterande teman är: bästa kyss, bästa bitch-moment, och bästa avsnitt.

Pro and con-lista

Följa med till mormor & morfar eller inte?

Pro:
+ Har inte firat någon advent än
+ Träffa dom är alltid trevligt
+ Komma ut ur huset
+ Åka bil (ja, jag tycker det är jättekul)

Con:
- Åka direkt till Svens mamma efter, orkar inte det
- Kan inte öva kanji
- Hinner inte tvätta håret
-  Hinner inte prata med Arvid eller Elli innan
- Får ingen alone time hemma

4 mot 5, guess I'm stayin home.


i

Ja, jag är bloggberoende. Egentligen är jag dagboksberoende. Men jag har fortfarande inte skrivit i min nya fina bok. Idag fyller CladaM år. Dom är ute. Min pojkvän är ute på krogen med mina 2 ex. Ja, lite ironi ser jag allt. Jag tycker om dom. Japp, tycker om alla 3 väldigt mycket. Känns bra att kunna säga. Skriva. Vi hade gäster, dom var snälla. Var bara på pokern en stund. Blev trött, men pigg när jag kom hem. Jag har mjölksyra i benen, eller så är det träningsvärk. Jag drack en dry martini med 2 oliver tillsammans med mamma. Mamma tycker det är kul när jag dricker, för då kan hon retas om jag blir full. Jag ska gå och sova nu, men jag är trött på sömn, men jag vill ändå sova, men ändå inte, men det är komplicerat. Men imorgon när jag vaknar, då ska jag tvätta håret och använda ansiktsmask. Ta det lugnt, andas, och slappna av. Och sedan ska jag prata med Arvid för vi har inte pratat på länge och jag är nyfiken på hur det var att fira Carl-Adam. Men Arvid sover så länge. Det är så tråkigt ibland. Det är som när man vaknade 8 på helgerna när man var liten, och mamma inte gick upp förrän kanske halv 10. Då fick man otåligt sitta och vänta. Fast jag brukade mest leka vid fotändan. Jag blir så full i fniss av att läsa vad jag skriver när jag är trött. Och jag tänker inte ta bort det här inlägget. Jag hoppas att jag inte blir sjuk den här vintern. Förra året bröt det ut den 26:e, på tsunamidagen. Då hade vi gäster men jag fick gå och lägga mig. Sedan fick jag munherpes som vanligt. Som tar veckor att läka. Sen var jag sjuk på min födelsedag. Arvid var här konstant, gick och handlade åt mig, vad jag än ville ha. Han gick ut i massa minusgrader för att handla. Och gjorde allt för att jag skulle må bättre. Jag är glad att jag har den finaste pojkvännen i världen. Godnatt nu.

P.s, jag nös på datorskärmen. d.s.

Nej

Nu är jag ledsen

THE NERVE!

The nerve! The NERVE! I can't believe my eyes. The nerve of that little person! Oh, you're going down bitch!

Adios Marit

Idag: Julgransförsäljningen hos Elli, sedan får vi gäster på kvällen. Ska ringa Elli och kolla när det börjar. Nice med gäster. Då får man god mat. Somnade mitt i halva Harry Potter igår, typ vid tio.

Min Top 3 hat-lista of the day:
1. Marit Bergman

2. Linda Skugge
3. Carola

Egentligen så kanske jag inte hatar Linda Skugge så mycket, är inte säker. Men idag gör jag det. As for dom andra, hatar dom alltid. Tvi. Marit Bergman representerar typ allt jag hatar. Oj, vad jag är aggressiv idag. Jag vet att minst 2 av dom som läser min blogg gillar Marit, så sorry till er. :P Elli, come and back me up! ;) Behövde lite jävla färg, så jag postar en klassiker. Älskar denna bild. Oh, spring.

...Oh, and FYI, jag fick 98% rätt på HBO's Sex and the City-quiz. 88/89 rätt. Now that's pretty good.

What the hizzle!

Hmff. Fnys. Vad min familj ska vara dramatisk ibland. Jag låg och sov i min säng helt fridfullt och oskyldigt, så ringer först min bror och väcker mig och säger att han ska komma om 5 minuter och hämta en grej. Sen kommer mamma & Sven någon minut senare när jag gått och lagt mig igen, och säger att jag måste klä på mig för vi ska ut och äta. Men dom har så bråttom för dom ska handla också så dom hinner inte vänta på Adde, så jag måste stanna hemma och vänta på honom och så skulle dom köpa med mat till mig hem. Jag fick alltså inte följa med. Basically, I'm being punished for answering the phone. Av någon anledning var mamma helt plötsligt sur på mig. Och sen sitter jag trött och väntar på att brodern ska komma, så tar det typ 25 minuter. Suuuuuuck. Men men, mamma ringde sen och sa att dom kommer och hämtar mig så ska vi åka någonstans... Hoppas det blir en fancy restaurant, det brukar det bli när mamma har dåligt samvete. Hehe.

Obeskrivligt

Det är obeskrivligt skönt med helg. Nu ska jag äta pannkakor och se klart satc avsnitten, har fortfarande 2 kvar. Bra stämning på jobbet idag, alla har liksom blivit mer avslappnade. Plus att alla har sovit dåligt den här veckan och därför skrattar i typ 5 minuter åt minsta grej. Jag har verkligen annan uppfattning än igår. Idag var jag inte för mig själv någonting, utan med några tjejer som heter Anna, Erika, & Rita. Det kändes bra. Och dagen gick grymt fort, vi lekte 20 frågor under sorteringen så man tänkte inte så mycket på vad man gjorde. Skönt att sista dagen är på måndag, men ändå tråkigt. Vill ju bringa in more dollas.

Mine's not a high horse

Är det någon som kan rekommendera en skiva som jag bör önska mig i julklapp/födelsedagspresent? Jag vet ju att det är massa skivor jag vill ha, alltid, men jag kan självklart inte komma på någon nu. Nu kanske det är svårt att tipsa till någon som man inte vet vad hon lyssnar på, men ni kanske har önskat er någon? Jag hoppas jag kommer på någon snart. Det är helt otroligt, sist jag köpte en skiva var hösten 2004 (!!!) Sen dess har jag endast bränt skivor. Usch, det måste bli ändring. Det är ju så mycket roligare med originalskivor. O_O

Nu är jag riktigt trött på jobbet. Jag gillar ingen där. Förut gillade jag vissa, men nu känns alla så flahflahflah. That's not a very high compliment. Gillar förstås mig själv. Så vi brukar hänga. Mitt self esteem var verkligen på the bottom of all bottoms idag. Men jag har workat på det ikväll. Känner mig ganska confident nu. Work is bringing me down. Jag träffade Arvid direkt efter jobbet. Det var väldigtväldigt bra. Vi handlade lite julklappar. Nu ska jag slå in dom, och sen kommer Arvid hit.

Vi ska försöka sova tillsammans oftare. Som förut. Vi sov ju ihop varje natt. Och jag kunde inte sova ensam. Nu kan jag det. Jag vill inte kunna det. Det finns inget bättre än att vakna i samma säng som honom :) Åh. I love. Idag fick Arvid veta att hans farmor har ungefär en vecka kvar att leva. Han är ledsen. Jag känner mig också lite ledsen. Har bara träffat henne en gång. Jag, Arvid, hans pappa, och Malin var där förra sommaren. Hon bor i Kinna. Jag tycker om henne mycket. Vad sorgligt det känns. :/ På måndag firar jag och Arvid 1 ½ år. Känns mycket bra.

Hehe, jag kom på en sak igår. Jag har inte varit singel vid just den här tiden på året sedan år 2000. Fast 2 av dom hann ta slut strax innan jul. Förhållande "2001" och förhållande "2002." I'm getting better at... not getting dumped. Hmm. Men, nu ere julklappsinslagning och inspelat Sex and the City som gället. Har bara sett 3 av de 6 avsnitten från igår, och jag är inte imponerad av valen. Så typiska. Det är ju dom man har sett tusen gånger. Fast fortfarande bra ep's.

"Well, once you get the hang of it, it's pretty easy to duplicate. "

-

1. Min kusin börjar verkligen växa upp! Kan inte fatta att hon är 14, snart 15. Jag menar, när jag var i den åldern.... hmmmm. Jag var ju aldrig någon gangstah eller liknande, men hoppas ändå att hon inte är som jag var på vissa sätt. Verkar som hon gillar någon kille också... Känns som att hon är typ 11, men fan, när man nästan är 15 så gör man ju stuff. Stuff. På tal om 14-snart-15 så är det idag 3 år sedan den där grejen med Calle & mig hände, och hans föräldrar... Usch. Dumma Calles föräldrar. Då var jag 14, snart 15. Sjukt att det är 3 år sedan vi var tillsammans.

2. Jag förstår inte hur saker som "tråkiga människor" och "när pengarna tar slut" är det värsta som kan hända enligt vissa. Det vore jävligt skönt om det vore så. 

"I hold her down and you tell her really ugly things about the world."

sex and the city biatch

Väldigt bra dag. Väldigt, väldigt bra dag. Till och med väldigt, väldigt, väldigt bra.

Trodde det skulle gå downhill efter jobbet, men icke! Jag har haft en rent ut sagt underbar eftermiddag med mamma på stan. Har köpt klart nästan alla julklappar, konstigt nog är det mamma och pappa kvar.  Och så har vi köpt lite jklappz till mig. En locktång, Marrying Buddha, Your heiress diary, & Memoirs of a geisha. Happy happy girl. Var så skönt att komma ut och tänka på annat än jobbet. Ikväll ska jag strunta i om jag går och lägger mig sent eller inte. För jag somnar ändå inte förrän 23 typ. Åh, och så rundar man av dagen med choklad och Top Model, tätt följt av ett 3 timmar lång SATC-maraton. Det är maraton-tider, minsann. Ska bli kul med OC maratonet. Men hoppas att svenska folket röstat fram bra SATC avsnitt nu! Missa nu inte, på 3an klockan 22.

Jag tycker x3:
1. Att Mandelina ska ge mig en av sina iPods ;)
2. Att Mandelina ska hålla med om att Rory äger Buffy
3. Att det är kul att Edvin blir 17 imorgon! Congratz.

[Update:]
Bra att veta: Mandelina tycker jag är crazy & Martin är för pryd för att se mer än ett halvt Sex and the City avsnitt. Haha. ;)

That La La La

Fan, Ebba Von-S var ovanligt söt på rapporten från nobelfesten. Jag är imponerad. Inte alls tråkig som vanligt. Snyggt hår, jag gillar det verkligen. Påminner lite om Heather Graham i Boogie Nights. Hot dayum!


Julklappz

Okok, här är dealen. Tänkte önska mig en mp3-spelare, men ville inte att den skulle kosta mer än typ 1000. Tänkte på en iPod Shuffle, men vafan, 122 jävla låtar? Det är ju ingenting. Det känns som att man måste "satsa stort" om man ska köpa en, för lägger man bara 1000 (vilket är väldigt mycket för mig) så får man typ ingenting. Så jag skiter i mp3-spelare. Kanske köper det senare. Anna fick ju en bra från nåt skumt märke när hon fyllde 18 med en halv GB (eeh tror jag? Runt 500 låtar iallafall, haha.) Men det är det som är grejen, I couldn't care less vad det är för märke, (även fast iPod är fina) det är hur mycket som får plats som räknas. Eller alltså det är klart att det är en dröm att få en jävla iPod, men är det lite utrymme så spelar det liksom ingen roll.

DET kom jag fram till, och därmed har jag nu beställt Gilmore Girls säsong 1 från discshop. Hjälp. Tänk om det var dumt gjort? Jag har ju sett alla avsnitten, nyligen. Men jag har ju inte dom inspelade. Jag ser ju i princip på GG varje dag, ( O_O ) så jag tröttnar ju inte... Plus att det var mycket billigare, så nu får jag annat också! Ja, det var bra gjort. Och då kan jag på böckerna och locktång och massa annat. Sen får jag ju pengar och grejer från andra, så den 26:e eller 27:e kan jag handla en klänning. Hm. Får känslan av att jag låter lite (mycket?) bortskämd. Det är väl inte meningen att man ska bestämma helt själv vad man ska få i julklapp. Och så känner jag mig dum som ställer till med besvär för mamma. Gah, nu fick jag ångest istället. Hm. Jag & mamma ska åka till stan imorgon och handla. Hoppas det blir bra.

Uh

Jag har lagt över Get Lifted med John Legend i min mp3spelare nu. Det kommer göra mig glad imorgon. Han borde släppa en till skiva. & K West borde producera den också.


Trött

på mitt förbannade tjat. Bort bort bort. Bort tjat.

In a mood

Är på sjukt dåligt humör. Och jag har fan rätt att vara det eftersom det inte ens är mitt fel. Alla är så jävla onda idag! Jag är mad at the world. Jävla bitches everywhere you turn. Och så är jag arg på det faktumet att jag är jättetrött men inte ens är värd att vara trött eftersom jag bara jobbat 5 ½ timmar och sen bara går hem och gör ingenting. Medans andra till exempel jobbar 19-22.30 & efter det 00-06... Så jävla störd på mig själv. Först känner jag mig sat-dålig som aldrig jobbat, medans alla andra har det. Och så får jag ett jobb även om det bara är kort tid och inget speciellt, så blir jag onöjd för det ändå känns som jag slackar off. Jag vill kunna vara nöjd nån gång. Jag har ändå aldrig jobbat förut och jag är fan ganska duktig, jag jobbar alltid konstant när jag är där, och kommer aldrig sent på morgonen eller från raster. Jag borde vara nöjd egentligen! Jag hoppade till och med över ena rasten idag. Men åh, om alla inte vore så jävla bitchiga! Och varför blir alla alltid så chockade när man säger att man inte är särskilt intresserad av sin linje? Är alla andra skitintresserade av sina linjer eller? "Men varför går du den då?!?!" "Uhm. Jag var intresserad av den förut." "Jaha..." Bitches. Egentligen är han, som just frågade det, väldigt snäll, men nu är jag på dåligt humör. Var iallafall kul att träffa Elli idag.




....Ånej O_O Jag vill inte bli bitter!

...

Mamma lagar bacon igen. Jag avskyr bacon. Nu mår jag illa. Jag vill inte må illa. Jag får lust att gå och lägga mig. Jag vill inte ens ha middag. Jag har redan ätit, tror inte jag behöver äta mer idag. Men om jag säger det blir det ett himla tjafs... Det verkar som att maten blir äcklig. Jag vill bara lägga mig i sängen och äta choklad och se på Vänner. Sedan vill jag prata med Arvid för jag älskar honom. Fast helst av allt vill jag att Arvid ska vara hos mig, och stoppa om mig som han brukar göra när jag mår dåligt. Och sen vill jag prata med Elli när hon kommer hem från jobbet. Och då kan vi bestämma när vi ska ses imorgon. För imorgon är det lucia och då är det julbord i skolan. Jag hoppas att många från klassen kommer. Åh. Julskinka. Inget bacon. Dumma bacon! Nu ropade mamma. Hon kallade mig Cicciluss.

What war?

Jag tänkte skriva lite om aktuella saker, som att jag använde handskar på jobbet idag och det var mycket effektivare, och att jag hade gym shoes idag för första gången på mycket länge. Men sen insåg jag att mitt liv just nu är så tråkigt, och allt som händer nu ändå är onödig för-grejs inför det som kommer hända sen. Så jag tänker inte fokusera på nuet. Såreså. Idag på jobbet kom ett brev till Björkhagens skola, min kära högstadieskola. Fan vad nostalgisk jag blev. Kom att tänka på massa Björkhagen moments.

-Björkhagen-saker värda att minnas.
Annas & Maddes klassiska catfight i korridoren där Anna skrek "Du slår inte mig en gång till din jävla *****!" och Madde sa "Joho!" och slog henne i huvudet med en bok. Good times.
Klass 9d på Gröna Lund. Det var vilt. Anna spydde till exempel 3 gånger på hemvägen. Hon åkte för mycket flygande mattan.
Calle kollar på nånting annat i matsalen och går rakt in i bordet och spiller mjölk över hela sig + i sin gympapåse.
Överhuvudtaget när jag & Calle var kära i varandra och gick och kollade på varandra i korridorerna.
Jag och Cladam på NO-lektionerna.
Alla besök till kjorren.
Alla uttryck och smeknamn. Hunkparad, lurre, Cirre, Sirpa, Påsen, Billie & Hope, med mera.
Mitt, Ellis, Annas & Maddes 2 timmar långa tal på Globalisering-redovisningen.
- Johans mössa!
- Annas och min skrattattack i 7an, när jag verkligen trodde att jag skulle dö.

Det finns så himla mycket jag inte minns just nu. Men minnen är verkligen bäst.

Haha, jag läste lite av mina mail från Arvid i somras när vi var i Bulgarien och såg detta:
"Saknar att få hålla om dig, saknar din varma kropp på nätterna, saknar att få pussa dig i nacken, JAG SAKNAR DIG SOM FAN CICCI! ! ! ! ! ! ! :'( hmm.... lilla cicci, jag älskar dig! jag ska ta hand om dig när du kommer hem och vara med dig 24/7! Och när man som nu saknar dig  mer än någonsin, vad tror du då? Jo det ska jag tala om för dig... att Kitti går och skaffar sig en flickvän !!(omg omg omg) jävligt glad för hans skull, men saknar dig ännu mer då :( "

Festligt!

Förresten...
Vad tycker ni?

Jag älskar Gilmore Girls.

Jag älskar Gilmore Girls.
Jag älskar Gilmore Girls.
Jag älskar Gilmore Girls.
Jag älskar Gilmore Girls.
Jag älskar Gilmore Girls.

Och dagens avsnitt var asbra. Okay, okay, I'm going. Jeez.

But I'ma Gilmore!

Inte världens bästa dag precis. Har ganska mycket att göra. Ska bara kolla en grej på datorn, och sen fixa allting. Idag gick jag upp 14:00. Så man kan ju fråga sig hur jag ska kunna somna ikväll. Men det löser sig! Oh, nice, ska försöka vara helt optimistisk idag! Det är som det är, och det blir bara värre av att ha ångest. Ska försöka göra det bästa av situationen. So, I'll see you later.

I think someone will have a pretty bad hangover tonight!

Dum diddly

Bort med F&F! Den bilden gjorde min blogg ultratråkig. Här kommer en bild jag blir mycket glad av! Älskar alla färgerna i den här bilden.

Här ligger jag och Elli på stranden i Bulgarien och äter Lays & dricker cola. Härliga minnen. Stranden var så himla fin. Och bakom oss var restaurangen Zaliva. Jag låg alltid och lyssnade på Monkey Business och Elli läste sin bok. Minns inte vad den hette. Men jag tror författaren hette Lauren.

Snart ska vi åka igen. Ingenting får stoppa det. Jag ska fixa pengar somehow. Hoppas vi har tur med priserna. Imorgon kan man iallafall åka till Fuerteventura i 1 vecka för 848 kronor. Vi kanske ska åka till Fuerteventura. Antagligen någon kanarieö iallafall. Vi ska ha så sjukt kul. Bulgarien-resan x 100.

Nu lyssnar jag på Bulgarien soundtracket. Det äger. Så bra blandning mellan låtar som kom i somras som La Tortura och Gasolina, och så annat dom spelade där som Bailamos och I Just Called To Say I Love You. Ikväll blir det en skön kväll. Ska vara med Arvid. Och det blir lyxmiddag här. Lookin forward.

F & F

Jaha, då kan man ju fråga sig vad Filip & Fredrik gör i våran aula, i min skola? Det var förövrigt här the big flunking of the matteprov skedde.

Usch vad fult det blev nu eftersom det är så fula färger i bilden! O_O

Frankly, Mr. Shankly

Nu har jag köpt en julklapp. Till Arvid. Kan inte säga vad, ifall att han skulle läsa. Vi ska ju byta ultrabilliga klappar i år. Men jag ska köpa mer, så det så. Vill att han ska få massa fina saker. Har några grejer nu som jag ska önska mig. First of all har jag hittat en väska på Mango. Billigt! Den har gått ner i pris till typ 185. Sedan är det 4 böcker jag måste ha.

Marrying Buddha av Wei Hui (Författaren till Shanghai Baby)
- Fans av Fredrik Strage (Kul ämne, som med Kawaii, och kul att läsa om Carro)
- Your Heiress Diary  - Paris Hilton (Sjukt fin, roliga saker att fylla i, bara typ 150 spänn på Akademibokhandeln)
- Memoirs of a Geisha - Arthur Golden (Se om den är lika bra som En Geishas liv & om den är värd att se)

1. Älskar verkligen Shanghai Baby och det skulle vara sjukt kul att läsa hennes andra bok. Vet du vad, jag kanske rentav börjar läsa om SB ikväll? Hursomhelst, måste ju ha Marrying Buddha.
2. Jag läste typ 2 sidor av Fans i en bokaffär idag. Den verkar bra. Jag blir faktiskt sjukt avis på Carro. Jag vet inte hur stor del av boken som handlar om henne och hennes kompisar, men att läsa om sig själv i en jävla bok... så grymt! Alla som tyckte att hon var lol när hon älskade Westlife är så jävla ägda. Jag är ägd. Fast jag vet inte om jag tyckte hon var så "töntig." Men endå.
3. Vi bläddrade i Your Heiress Diary idag. Elli hade tänkt köpa den till mig i B-day present först. Så fin inuti. Sjukt kul!
4. Håller en grudge mot den. Trodde hela tiden att filmen var baserad på En Geishas liv. Skriver man inte sina egna memoarer btw? Jag tror iallafall inte att den äger Kiharu Nakamuras bok. Men, måste läsa.

Nu ska jag göra mer såna där titel-grejer för det var så förbannat kul. Jag tar the Smiths.

Är du man eller kvinna? Girlfriend In a Coma
Beskriv dig själv: Handsome Devil
Vad känner folk inför dig? Bigmouth Strikes Again
Hur känner du dig själv? Sweet and Tender Hooligan
Beskriv din nuvarande pojkvän/flickvän: This Charming Man
Beskriv erat förhållande: I Won't Share You
Beskriv ditt ex: I Don't Owe You Anything
Var vill du vara? London
Beskriv ditt liv: Money Changes Everything
Beskriv din hemstad: What Difference Does It Make?
Visdomsord: You Just Haven't Earned It Yet, Baby

Wishing on a star

Mwaah. Trött. Gick upp 4:45. Omq. Inte okej. Ska inte sova, ska åka och handla julklappar. Hoppas Elli kan följa med. Satans skönt med helg! Mindre skönt att vi har kanjiprov på måndag. 38 tecken, vilket blir ca 38x5 ord.

Det här snodde jag av Plisch. Verkar kul, så nu ska jag prova. Man ska svara på frågorna med låttitlar av en viss artist/band. Jag provar med Belle and Sebastian.

Är du man eller kvinna? Mary Jo
Beskriv dig själv: I Don't Want To Play Football
Vad känner folk inför dig? Step Into My Office, Baby
Hur känner du dig själv? I Love My Car
Beskriv din nuvarande pojkvän/flickvän: Like Dylan In The Movies
Beskriv erat förhållande: There's Too Much Love
Beskriv ditt ex: Take Your Carriage Clock And Shove It
Var vill du vara? Beyond The Sunrise
Beskriv ditt liv: Expectations
Beskriv din hemstad: Get Me Away From Here I'm Dying
Visdomsord: We Rule The School

Det var verkligen kul. En till, jag tar Jay-Z. This should be interesting.


Är du man eller kvinna? 20 Bag Shorty
Beskriv dig själv: Can't Knock the Hustle
Vad känner folk inför dig? I Just Wanna Love You (Give It To Me)
Hur känner du dig själv? Naked
Beskriv din nuvarande pojkvän/flickvän: All I Need
Beskriv erat förhållande: Bonnie & Clyde
Beskriv ditt ex: 99 Problems
Var vill du vara? Marcy to Hollywood
Beskriv ditt liv: This Can't Be Life
Beskriv din hemstad: So Ghetto
Visdomsord: Money Ain't A Thang

[Update 14:42]
Nu har jag gjort veckans
avsnittstråd. Vad seg jag är. Är störd på att det inte står moderator förrän man skriver ett till inlägg. Men nu har jag en fråga till accessfolket: Tycker ni att avsnittstrådarna bör spoilermärkas? Jag började nyss med det, har inte tänkt på att alla andra moderatorer gör det innan. För det innehåller ju spoilers - men jag tycker att tråden då blir mer till dom som sett avsnittet innan, och kanske får folk att inte titta in där för dom tror att det pratas friskt om handlingen? Hm. Dessutom skriver man ju som mest efter avsnittet, och då känns det löjligt att det är spoilermärkt. Vad tycker ni?

Off to bed


Yes peeps, nu ska jag sova. Är så glad, för jag har äntligen fattat hur man lägger över mp3-filer från cd-skivor över till datorn. Har aldrig fattat det där. Nu har jag lagt över en massa glad-musik till mp3:n så jag kan lyssna under postsorteringen imorgon. Ingen flashig mp3 är det, får bara plats med ca 30 låtar. Jag la över Read My Lips med Sophie Ellis Bextor, Dear Catastrophe Waitress med Belle and Sebastian och halva Chapter One med Jay-Z. Ultimata glad-musiken!

C'est la vie, say the old folks

# So. Jag insåg att jag aldrig innan jag laddade ner You Never Can Tell hade hört Chuck Berry. Han låter inte alls som jag tänkt mig! Okaj, nu har jag jobbat. Tänkte hela tiden på saker att skriva om när jag kom hem, men nu har jag tänkt så mycket på det att det är för uttjatat. Drar det lite fort då. Det var lugnt att komma upp vid 5. Känns inte så jobbig. Mest tjejer i min ålder. Helt okej lagledare. Inte särskilt jobbigt att sortera förutom skavsår på händerna. Själva sorterandet är egentligen kul, det andra är blaaaah.

# Egentligen passar jobbet mig perfa. Jag är pysslig av mig, och älskar att sortera saker. Och så får man tjuvläsa kort samtidigt. Idag kom vi iofs inte igång förrän nio. Imorgon blir det "hårdare". Det löööser sajj. Jag orkade inte make:a friends. Man pratade lite med alla, dom flesta är trevliga. Och så tar man hjälp av varandra. Men det blev ändå en "utnämnd" som jag antagligen kommer "hänga" med på rasterna. Kommer inte ihåg hennes namn. En liten och timid tjej som jag nog egentligen inte gillar. Haha. Sedan var Amela där (tror hon heter?) från skolan. Väldigt snäll och trevlig. But still, ingen jag vill pola med.

# Vad jag lärt mig till imorgon är: Mjukiskläder is the shit, ta med mp3-spelaren för guds skull, det är tråkigt utan mat/godis, ta lite mer intiativ. Workwise, inte friendswise. Vara mer confident. Orkar inte vara liten och blyg. Men orkar samtidigt inte prata mycket med dom andra. Är väl lite av en loner, I guess. Nog om jobbet. Vill inget hellre än att lägga mig och sova då det bara blev någon timme inatt, men ska hålla mig till 20. Att sova från 20 till ca halv 5 är väl ganska reasonable?

# Alrighty, har pratat med Elli, och hon ska komma till mig nu. Vi ska se the Pacifier. Är verkligen på Lauren-humör. Både jag och Elli hade rivit ut artikeln om henne ur Metro imorse. Great minds. Imorgon ska jag julshoppa efter jobbet. Enligt mina beräkningar bör jag inte vara så trött. Jag ska leta efter en B-day dress. Fast helst av allt vill jag ha Laurens från the dance marathon. Hm. Brukar inte kalla henne Lauren i Lorelai-sammanhang men när jag just pratat om henne och sagt Lauren känns det larvigt att säga Lorelai helt plötsligt.

Buh-bye now!

Mmkuy, so

Shit. Ska upp om 4 timmar. Kan inte sova. Massa tankar.

Jag ska:
-
Bli aktiv på Access igen
- Få fart på Gilmore Girls forumet. Jag är ju moderator ffs.
- Läsa massa HP-fanfics
- Skriva HP fanfics
- Köpa julklappar
- Hämta massa HP bilder
- Sortera HP bilder
- Sortera mina Chiaki bilder
- Lägga upp alla mina videos igen
på rapidshare och ha adresserna samlade
- Skaffa en ordentlig LJ användare.

Jobbet kommer inte bli så farligt, right?


Jaha

Åkej, jag vet att det är sjukt tråkigt att läsa sånt där. Fast jag tycker iofs det är spännande. Men endå. Snart är det Top Model. Jag har panik inför jobbet imorgon. Är sjukt rädd för att försova mig. Gulp. Japanskan idag sög. Tydligen var William med på Kontroll idag. Eller det var repris. Går en till repris på lördag. Det måste jag se! Det här är verkligen inte min dag... Elli fick modella för nån spa-grej idag på praktiken. Hehe, den bilden vill jag se. Fotografen tyckte hon skulle ha baddräkt. Hoho. Jaja, se Top Model och försöka somna efter det. Mer imorgon.

Dagens låt: Pizzicato Five - Such a Beautiful Girl Like You

151 frågor

Nu ska jag svara på 151 frågor för att;
1, Det är kul
2, Jag får göra vad jag vill i min blogg.
Ingen behöver läsa det.

151 frågor.

1. Vem är du? CML
2. Attityd: Sure, why not?
3. Ålder: 17
4. E-post:
[email protected]
5. Hemsida: Har ingen, nej
6. Du kommer från: K-Torp, Stockholm
7. Du bor: - K-Torp, Stockholm
8. Mentalitet: Mental
9. Civilstatus: Upptagen
10. Stjärntecken: Stenbocken
11. Mac eller PC? Not sure, men PC
12. 1024*768 eller 800*600? Det senare
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? IE
14. Din bästa egenskap: Jag är Cicci
15. Din sämsta egenskap: Jag är lat
16. Husdjur: Ja en katt, Tessan
17. Familj: Mamma, pappa, bror, katt, mammas sambo, pappas fru
18. Kroppsdel du har mest nytta av: My pretty pretty hair
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Mina ögon
20. Jag sover: Från sent till sent
21. Djur jag är lik: Människa, höhöhö
22. Tror du på något? Halvt om halvt på parapsykologi
23. Frisyr: Inte mycket till frisyr, hår till below the chest och lite lugg/snelugg
24. Hårfärg: Typ mörkblondt, brunfärgat atm
25. Ögonfärg: Blågrå-ish
26. Längd: 1,70-something
27. Vikt: A lady never tells
28. Skostorlek: Oftast 40, ibland även 41
29. Gillar: Harry Potter
30. Ogillar: Besvärliga personer
31. Favoritmat: Plankstek/Cheeseburgare
32. Favoritglass: Anything chocolate
33. Favoritdessert: Anything chocolate
34. Favoritpizza: Calzone
35. Favoritdryck: Cola/vatten
36. Gillar du godis? Ja
37. Isåfall vilken sort? Choklad
38. Favoritdrink: Sex on the Beach
39. Favoritfilm: Mwah. Just nu svarar jag Bad Santa.
40. Favoritdag: Fredagar.
41. Favoritklädesplagg: Undies
42. Favoritbok: Måste svara anything Harry Potter just nu.
43. Musiksmak: Relativt bred.
44. Favoritdoft: Hyacint
45. Favoritblomma: Hyacint
46. Öl eller vin: Vin
47. Liknar du en kändis? Nej
48. Senast köpta skiva: Pizzicato Five - Happy End of You (Remixalbum)
49. Senast film på bio: Harry Potter and the Goblet of Fire
50. Bästa låten i världen: Omöjligt att svara på. Just nu: La Dépression med Pizzicato Five
51. Senast lästa bok: Harry Potter and the Half-Blood Prince
52. Favoritförfattare: J.K Rowling I guess, och Bali Rai.
53. Skriver du dagbok? Gjorde konstant förut. Ska börja igen. Just nu bloggar jag bara.
54. Bästa årstiden: Vår.
55. Älsklingsfärg: Tss. Typ vit.
56. Skulle aldrig ta på dig: Lack eller läder I guess
57. Vad ville du bli när du var liten: Katt
58. Blev du det? Nej?
59. Brinner för: Japanska
60. Sportbil eller familjebil? Blah. Sport. Familj. Blah. Bil, period.
61. Katt eller hund? Katt
62. Har du nån nojja? Jovars.
63. Fobier?
Mjo. Spindlar.
64. Deppig eller glad? Just nu? Deppig.
65. Politiskt insatt? Nej.
66. Värdesätter du ärlighet? Tss.
67. Brukar du dra "vita lögner"? Yes.
68. Är det ok med vita lögner? Ja.
69. Känner du en mytoman? Tror ej.
70. Har du pojkvän/flickvän? Ja.
71. Är du kär? Ja.
72. Hur tidigt stiger du upp? Just nu - inte före 12. Imorgon klockan 5.
73. Är det bra eller dåligt? Det suger. Båda suger.
74. Vem/vilka vet mest om dig? Elli.
75. Gillar du att slåss eller? Har aldrig slagits.
76. Vad har du på dig just nu? Kjol, halternecklinne, undies.
77. Vad ska du göra ikväll? Se Top Model och sova tidigt.
78. När var du senast riktigt full? I lördags.
79. Är du seriös? I have my moments.
80. Hur många handväskor äger du? Kanske 5. Nej, fler.
81. Hur många bilar har du/ din familj: Min pappa har en.
82. Hur många biologiska syskon har du? 1
83. Isåfall, vad heter de? Andreas
84. Hur många timmar sover du per natt? Runt 10 när jag är ledig, runt 8 på skoldagar
85. Vem är snyggast i världen? Chiaki Kuriyama.
86. Vad är du allergisk mot? Skum salami som jag åt en gång.
87. Ska du duscha idag? Har redan gjort.
88. Vad är det för veckodag? Onsdag.
89. Vad är det för datum idag? 7/12-05
90. Vad gör du nästa år? Tar studenten. Åker utomlands.
91. Är du likgiltig? Nja.
92. Hårdrock eller synth? Haha. Hårdrock I guess.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Stan.
94. Har du utländska föräldrar? Nä.
95. Gillar du att laga mat? Ja.
96. Märkeskläder eller secondhand? Beror på tillfället.
97. Hur många par skor har du? Nej men usch. 10-nånting.
98. Är du sexuellt frustrerad? Vill jag inte påstå.
99. Vem är snällast just nu? Windows media player
100. Var har du ont? I nacken.
101. Använder du hårspray: Om jag lockar håret använder jag Fructis Style Hard Gel
102. Kan du stå på händer?: Nej. Jag skulle bryta ryggen.
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? Vad räknas som såpa? Jag vet inte.
104. Är du vidskeplig? Nej.
105. Favoritserie: Gilmore Girls
106. Gillar du seriehjältar? Dom är överskattade.
107. Hur många Nina känner du? Ingen.
108. Vad tycker du om idrott? Jag hatar det.
109. Gillar du att fotografera? Om det inte är press på att det ska bli bra.
110. Gillar du musikaler? Nej. You got something to say, say it. Don't sing it.
111. Salt eller socker? Salt.
112. Tittar du på sport? Hehe. Good one.
113. Om ja; vad?
114. Tränar du? Nej.
115. Om ja; vad:
116. Om inte; "Om du inte tränar så tränar du vad?" Eh va?
117. Gillar du ketchup? Jorå, ketchup är en stand up chap.
118. Sushi eller hamburgare? Cheeseburger.
119. Små eller stora bokstäver? Små, för guds skull.
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt.
121. Är du bra på att måla? Nej.
122. Vad har/hade du mvg i? Typ engelska a, engelska b, multimedia, japanska steg 1, svenska a, text a, text b.
123. Vad har/hade du ig i? Matte a, historia a, mediekunskap. Pinsamt men sant.
124. Är du blyg? Ja.
125. Favorilaget? Pick a team, I love it.
126. Gillar du konst? Nej.
127. Favoritmålning? Den av Dalí med pojken som ser ut som en mini-Pharrell.
128. Vilket museum var du på senast? Stadsmuséet eftersom Ellis mamma jobbar där.
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Något från Harry Potter.
130. Har du åkt luftballong nångång? Neppe.
132. Har du utövat nån extremesport? Nah.
133. Har du någon tatuering alt. piercing? I öronen.
134. Vem är den hurtigaste personen du känner? Min pojkväns mamma.
135. Använder du smycken? Ja.
136. Är du feminist? Jo.
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: Min Hello Kitty-rislampa.
138. Är du glad nu? Nej.
139. Var du glad igår? Ja.
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Neppe.
141. Vem skulle du vilja ge mjältbrand? Efter Hitler så kanske han från Pressbyrån.
142. Kaffe eller thé? Thé.
143. När grät du senast? Igår.
144. Sexigaste kroppsdel: Ansiktet, I guess. På både tjejer och killar.
145. Om du vore en färg: Lila. Jag känns rätt lila på nåt sätt.
146. Du har kysst: (alt.) 0-10 / 11-20 / 21-40 /slampa: Hahaha. Jag har inte nått slamp-stadiet än.
147. Sexuell läggning: Straightz00r.
148. Vad heter din granne? Fru Jansson.
149. Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn: svar: >_<
150. Bästa plats på jorden: Vackra, varma länder.
151. Pluggar och vill bli: Pluggar ja, vill bli rik.


Panik... igen.

Känns som om jag skriver här waaay too often. Vaknade 12! Omq! Jag har lektion 14:30 och en massa läxor att göra innan dess. Vad jobbigt allting blev nu. Igårkväll var jag glad. Varför humörsvängningar? Det är iallafall inte pms. Läste just Filip & Fredrik-pairing-fanfic. Det var something else!

See ya ladle! (Alltid lika kul.)

Panic on the streets of London

Varför är mitt internet sjukt segt, och varför funkar inte msn?! Det står att min DNS-server verkar inte kunna identifiera IP-adresser! Say what?!

Åkej, JA jag kommer skriva varje gång jag fått ett nytt resultat från myheritage. Tog en bild från Buffyträffen på mig, sprite, linref, och Edvin. Sprite blev
Arthur C. Clarke, linref blev William Walton, Edvin blev David Brin, och jag blev Gillian Anderson. Glad att jag blev tjej den här gången iallafall...

Melissa har dumpat Ajax. Yes, I'm gloating. Samtidigt är det synd. Speciellt då det skedde en vecka efter att hans mormor dött. Han har verkligen inte tur i kärlek. Det gick ju åt helvete med Alice & mig, jag hoppades faktiskt att det skulle gå bra mellan dom. Can't wait to hear the story...

Hahaha!

Ni måste prova detta! Synd bara att sidan är så seg. Men ha tålamod, det är värt det! (Orkar du inte vänta "i min blogg" så gå in på myheritage.com i ett nytt fönster, och så hittar du nog därifrån.) Det är alltså en sida där man laddar upp ett foto, sedan talar dem om vilken/vilka känisar man är lik.

Testade massa olika bilder. Först blev jag två fula gamla män. Gee, thanks! Sedan blev jag Celine Dion. Sedan Henry Fonda och Ziyi Zhang (Thanks! Hon är vacker!) Mellan det provade jag Elli som blev Mariah Carey och Daniel Radcliffe som blev.... Daniel Radcliffe. Nu testade jag en bild på mig och Elli tillsammans och då blev hon lik Elijah Wood och jag Kim Novak! Och så är det en fet jävla bild på Elijah som Frodo! Hahaha! Fyfan vad det ser kul ut. Jag kommer nog bli kvar här ganska länge!  The fun never stops! Tydligen så är CladaM lik Demi Moore och Arvid Gregory Peck.

Berätta gärna vem du blev lik!

Härmis, javet

Jo, jag snodde den här från en annan tjejs blogg. Förbannat kul att fylla i, förbannat tråkigt för andra att läsa.

Jag har:
(#) snott den här listan från nån
(#) rökt en cigarett
(#) rökt en cigarr
(#) varit full
(#) hånglat med någon av samma kön
(#) varit kär
(#) blivit dumpad
(#) dumpat någon - eller? Kanske bara såna som inte räknas.
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(#) rymt hemifrån
(#) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
(# ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(#) ljugit för en kompis
(#) varit kär i en lärare - en crush iaf.
(#) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(#) sett någon dö - min hamster.
(#) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(#) flygit
( ) spytt i en bar
(#) sett en del av dig själv brinna - nåt hårstrå
(#) ätit sushi
( ) åkt snowboard - omg, stämmer detta?
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande - jag antar att vi snackar annat än alvedon?
(#) älskar eller saknar någon just nu
(#) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(#) gjort en snöängel
(#) haft ett te-party
(#) byggt ett sandslott
(#) hoppat i en vattenpöl
(#) lekt uppklädd
(#) hoppat i en lövhög
(#) åkt släde
(#) fuskat när du spelat spel
(#) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(#) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(#) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(#) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(#) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
( ) vunnit en tävling - kan inte komma på någon!
(#) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(#) haft kramp
(#) känt dig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(#) hatat ditt utseende
(#) varit vittne till ett brott
(#) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(#) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(#) varit vilse
(#) varit på andra sidan landet - Skåne?
(#) simmat i havet
( ) kännt som om du håller på att dö
(#) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(#) sjungit karaoke
(#) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort - I'm sorry, snackar vi dirty stuff nu eller? O_O
(#) busringt
(#) fångat en snöflinga på tungan
(#) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(#) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(#) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(#) förstört en fest - Njaa... Beror på hur man ser det...
(#) åkt rullskridskor
(#) fått en önskan inslagen
(#) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(#) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(#) kysst en spegel
(#) sjungit i duschen
(#) burit en svart klänning
(#) drömt att du gift dig med någon
(#) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
( ) suttit på ett tak
(#) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(#) pratat i telefon i mer än sex timmar
(#) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(#) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(#) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(#) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(#) fångat en fjäril
(#) skrattat så mycket att du grät
(#) gråtit så mycket att du skrattade
(#) fuskat på ett prov
(#) haft en Britney Spears-skiva
(#) sovit naken

Läsvärda bloggar & Top Model

Här är 7 bloggar som är enligt mig värda att läsas. Om någon inte vill stå med, just say the word. Here it goes, in alphabetical order.

1.
Ebba von Sydow.
2. Elli.
3. Elyse Sewell. 
4. Mandelina.
5. Plisch.
6. PrincessGIRL.  
7. Xani.

Cred till Elli som berättade om Elyse Sewells blogg. Det är hon som var med i Top Model cycle 1, nivet. Men kom hon 2:a eller 3:a? Jag minns inte. Undrar om hon fortfarande är tillsammans med Martin Crandall från The Shins? Antagligen. (Martin är han längst till vänster.) Nice par! Även cred till Elli som bekräftade att dom var ihop. När jag såg the Shins första gången på Gilmore Girls tyckte jag att han var så jävla lik Elyses pojkvän som hälsat på i Top Model. Lustigt att det var så! Kul att cycle 5 börjar på onsdag! Jag råkade tyvärr gå in på en sida och läsa lite för mycket. Så nu vet jag redan vilka de 3 sista blir. Ska försöka glömma namnen.

-3 + (-5)

Fan, Britney kan verkligen få mig på bra humör. Okaj, nu har jag gjort matteprovet, gick upp löjligt tidigt och gick till skolan i regnet. Det var jag, 2 andra screw-ups och massa nv1:or. The enemy. Fribergs syrra var där. Dom verkade klara det just fine. Jag klarade det inte. Ingen surprise, det går inte att börja plugga 2 dagar innan. Det som var en surprise var att inget jag hade pluggat på var med på provet. Jaja, förhoppningsvis så får jag en till chans i vår. Jag var väldigt bummed out förut, men nu är det ok. Känns så dumt att jag inte kan klara ett nationellt prov i matte a bara. Hade så gärna velat klara det. Om inte för min egen skull så iallafall för Arvid som hjälpte mig hela dagen igår och verkligen vill att det ska gå bra. Jag fattar inte hur han orkar ta hand om mig som han gör. Alltid när jag beter mig som en barnunge så hjälper han mig och ställer allt till rätta. Fyfan vad jag älskar honom.

Nu ska jag inte dwell:a det här med provet. Jag ska fokusera på jobbet som börjar på torsdag. Idag ska jag chilla. Köpa massa godis och sånt och lägga mig i sängen och kolla på Gilmore Girls och Oprah och massa annat. Bara vila.

Jag är verkligen inte inne i en läs-period. Vill vara det! Jag håller på med The Sisterhood of the Traveling Pants: The Second Summer men jag orkar inte! Jag tror det måste vara sommar för att jag ska palla läsa den. Blir så sugen när Elli skriver om Emma. Kanske ska börja med en Jane Austen? Är på Harry Potter humör typ, men är ändå inte så sugen på att börja med någon. Snart måste jag ju börja med Döda Själar. Den kommer vara så tråkig. Men vafan, Rory gillade den. Kanske inte ska välja böcker utifrån vad Rory läser, men det känns härligt. Jag kommer låta über-lam nu: Men jag pallar inte att läsa en bok på svenska. Mitt nyårslöfte för 2005 var att alltid ha en bok att läsa. Tror jag knappt läst mer än 20 böcker i år.

Just ja, 100 höjdare igår. Det var inte så farligt som jag fruktade. Okej, vi gick runt där i bakgrunden, man såg inte mig så jättemycket. Jag och Elli pratade aldrig efter programmet så jag vet inte vad hon tyckte. Jag var helt säker på att F&F skulle göra något elakt av händelsen. Typ lägga in det som ett loser-klipp: "Klipp 3: Filip och Fredrik får publiken att göra bort sig inför svenska folket genom att gå runt och se dumma ut i bakgrunden." Eller nåt sånt.


Innan jag går och köper lunch ska jag make:a en confession: Jag älskar Amanda Bynes . Jag tycker att hon är en skitgrym skådespelerska, jag tycker att What a Girl Wants är en jättebra film på riktigt, och jag blev jätteglad när Ebba sa att vi är jättelika. (Annas syrra, inte von Sydow.) Och jag tycker att Jennie Garth och Amanda Bynes gör ett jättebra syskonpar i What I Like About You. There, I've said it.

[Update 12:51]
Haha. Hahaha. Svenska skådisar, they crack me up. Elli berättade för ett tag sedan att Chloe Lane Black från Days of Our Lives är svensk. Jag imdb:ade henne, (det tog ett satans tag att hitta henne bland alla namn på skådespelare från DOOL) och mycket riktigt, svensk är hon, och hon heter Nadia Björlin. Enligt imdb bodde hon här tills hon var 7, och sedan flyttade hon till USA. Så jävla oväntat! Hur amerikansk känns inte hon? Det festliga är att hennes pappa är Ulf Björlin, kompositören! Han har gjort musiken till Saltkråkan med mera.
"She was named one of Sweden's sexiest women in 2002 by the Swedish magazine Slitz." Ojojoj. Jag är slightly confused. Gabriel Odenhammar (Håkan!) står med bland alla röster till Kim Possible. Precis över Freddie Prinze JR. Fast det står (Swedish version.) Vart är alla andra från den svenska versionen då? Är han så pass känd att han får stå med bland Freddie och Vivica A. Fox? Förövrigt står det på att han just nu jobbar på Teknikmagasinet. Hahaha. Teknikmagasinet blir omnämnt på imdb. Respekt.

Fifan

# It's all good. Pretty good iallafall. Divalin var också pretty good. Fast jag vaknade med the worst hangover of the year. Not so good. Vi skulle se Harry Potter på Reflexen klockan 13 men biljetterna var slut. Vi åkte in till Sergel och såg den istället. My, my, my. Det var den bästa medicinen mot hangover ever. Jag har skrivit av mig rätt mycket på access, men måste skriva lite här med. Det var en grym filmupplevelse. Så många bitar jag älskar.

# Och alla heta killar. Men jag måste säga att jag inte alls tyckte Ron var het. Däremot Harry, Krum (ganska iallafall) Cedric och framförallt Draco. Jag ska posta en massa bilder när jag hittar några bra. Speciellt på deras kläder som dom har under sina robes. Sweet heavens. Hermione var ju fullkomligt gorgeous också. Hon har verkligen växt till
sig. Veritaserum är för övrigt världens bästa HP-sida.

# Det var sjukt mycket dirtyness också! Harry och Moaning Myrtle i badet till exempel! Och Rita Skeeter tryckte ju praktiskt taget upp Harry mot väggen. She so wanted him. Kändes så härligt att det var Bulgarien också. Viktor Krum var väldigt mycket mer big boned än jag föreställt mig. Och Fleur var ju inte breathtaking direkt. Men Hermione är det. Hursomhelst en grym film. Älskar att vara på Harry Potter-humöret!

# Nu till the uglyness: Matten. Provet är på tisdag. Jag pluggade lite igår. Not enough. Far from enough. Ingen annan gör såhär. Ingen annan i världen. Har man IG i ett kärnämne och man vet att det är hur viktigt som helst att klara prövningen och det är om 2 dagar, då pluggar man. Men inte jag. Så idiotiskt! Så fruktansvärt idiotiskt. Det finns ingen chans att jag klarar det. I'll flunk my ass off. That makes me so sad. Ska gå och försöka plugga lite.  Depp. Depp depp depp. Dessutom känns det som en massa hatred samlats inom mig dom senaste dagarna, och det vill komma ut.

Do something

Okay, I tried it, and I decided that shopping isn't for me. At least shopping alone. I love new stuff. But I suck at buying them. Jag försökte tvinga mig själv att stanna 1 timme, som snart blev till en halvtimme, och sedan blev det, okej, jag försöker att stanna en kvart. That I did. Jag kom iallafall hem med en cucumber mud mask. There's something about all those stores... and there's people everywhere. People who will walk into you. Rude people. But then, ladies and gentlemen, I had an epiphany. På ett hus ovanför trappan vid T-Centralen satt a heavenly piece of fabric. Det var en strand, och hav, och palmer, och blå himmel, och så stod det "Överst på önskelistan?". And it made me realize. Jag ska åka utomlands. Jag ska åka utomlands. Jag ska snart åka utomlands med Elli. Åh, åh, det äger.


Träffade Anna på tunnelbanan, och det visar sig att hon antagligen inte ska med ut på min födelsedag. Hon ska till landet med Andreas. Förövrigt sökte Andreas till Big Brother häromdagen. Han gick på en open casting. Det skulle inte förvåna mig om han kom med. Not one bit.

So, good news, jag har laddat ner Gilmore Girls episode 6x07,  6x09 och 6x10. Jag trodde inte att jag skulle lyckas få ner avsnitt 7 så jag hoppade direkt från 6 till 8. Jag streckkollade på Always A Godmother, Never A God, We've Got Magic To Do, Welcome To The Dollhouse och Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out igår. Kan inte Jess och Rory bli ihop igen? Jag vill jag vill jag vill. Det var iallafall sjukt underbart att se Jess talk sense into Rory.

Idag fyller Britney 24. Congratz! Nu ska jag ladda ner lite Britneylåtar från emp3world.

On Top

Okay, back now, fed, slept, somewhat perky and in a pretty dang good mood. Like I said before, even though I wasn't making full sentences and I certainly wasn't saying it since I was writing it, there was a hold up. And my best friend was right in the middle of the mess, for Pete's sakes.
So, what's going on, eh? Well I'll tell ya what's going on. I'm gonna go hunting for christmas presents. Behold the wrath of C-Girl as she will stroll down the streets in a fruitless attempt to find a gift to bring home. That'll get me into the holly jolly christmas spirit. Joy to the world, and crap like that.

Det här är min helg:
Freitag: Shop, och sen se Idol-finalen med Ellinor och Anna.
Sonnabend: Förhoppningsvis plugga, och sedan divali på kvällen.
Sonntag: Harry Potter på Reflexen! Och bara 50 spänn, oh yes.


Jag och Elli såg Bad Santa i tisdags. Jag har faktiskt bara sett den 2 ½ gånger. Jag kan inte förneka det, Billy Bob Thornton är het.

Clog

Dizzy. Hungry. Head is spinning. No food in hours. Food is what sustains me.
Bored. Headache. Sick and tired. Same old. No changes. Sigh. Big, big sigh.
There was a hold up. Gunpoint. Scary. Poor Elli. Call later. Going now. Bye.