Make way for da ess oh vee

ess oh vee

Dagens sämsta: Söndagar
Dagens bästa: Lady Sovereign
Hon kommer till Roskilde.. dang. Ska åtminstone se K West på Jazzfestivalen. Är iaf något..

If man is 5, then the devil is 6, and if the devil is 6, then god is 7

Jag är exhausted, orkar inte skriva. Monkey Gone To Heaven med Pixies är världens bästa låt just nu. Önskar den fanns att posta. Pixies&Smiths-humör.
Annars kan jag bara säga:

                                                                       I want the one I can't have,
                                                                        and it's driving me mad,
                                                             it's allover allover allover my face


id·i·ot·ic (ĭd'ç-ŏt'ĭk)

Har textlektion nu, komliteförsent, ca1ochenhalvtimme. Jag gillar mina nya rubriker. Ja jagharliteproblem med tangentbordet, så missar litemellanslag härochdär. Orka ändra? Nu är det såhär, att B-Os pappa har gått bort. Han kom hit för ett tag sen för att fixa lite grejjer, han har tagit ledigt i 10 dagar. Jag visste inte vad jag skulle säga. Han verkade vilja prata mycket om det iallafall, och jag lyssnade och nickade och ställde lite frågor. Jag har såna pappakänslor för honom. Ska vara extraextra snäll mot honom, och inte vara sen nästa vecka. :/

I förrgår hade jag en så jävla fab dag! Åkte till stan och tog ut mina prao-pengar, sen köpte jag den där ginatricotkoftan. Känner mig som en privateschool-girl. Loves it. Sen mötte jag Elli, och vi åkte hem till Anna på Söder. Elli hade träffat på en kille som bad henne ringa taxi, för han hade tagit ecstasy, så hon hjälpte honom, och fick 500 spänn. Lilla Elli hade så dåligt samvete, vilken hon inte behövde ha! Men hon ansåg att det var "smutsiga pengar" och bjöd mig och Anna på Two Indians, som ligger nere på gatan. Vi gick ner och köpte take away och gick upp lagom till GG. Så jävla fab. Hennes lägenhet är sjukt fab. Men hon ska flytta ut om en månad, för hon hyr andrahand. Det är så annorlunda än lilla Kärrtorp, liksom bo Söder om Stockholm, mitt i allt. Hennes lägenhet är så Carriestyle. Sen såg vi iallafall DH, och lite sånt, och vid 00-tiden gick vi och drack öl. Nice, nice. Sjukt nice kväll med Brenning-systrarna.

Igår ledig, men det var dåligt väder så dåblev jag lite sur. Var på stan med Elli&Anna igen, småshoppade. Köpte äntligen en cleansing gel, från Nivea visage young-serien. Har haft ont om pengar så har levt i en dålighyvärld ett tag. Så nu är jag stolt ägare av alla 3 produkter som man ska använda tillsammans, tonern och moisturizern och allt. Men moisturizern är nästan slut. Måste nog köpa en ny, för min hy är fab just nu! Ren och fräsch och fin lyster. Moving on. Skulle plugga på kvällen men blev inte så, det blev OC och SATC och VeckoRevyn, och så blev det att ligga uppe till 5 och tänka på you-know-who. Var trött ett tag runt 2, men sen kom jag på att det finns ett fenomen som heter hitta.se, där man kan ta reda på var folk bor. I know where he lives.Var way too excited för att sova sen.

Things are so-so mellan mig och Arvid. Vi pratade ut i förrgårkväll, vilket resulterade i lots-of-tears, men mest för jag hade grym pms. Det kändes som vi kom nånvart med all of this iallafall, för det har varit weird lately. Men jag är still in the process of getting over him, och det är som jag inte trodde att det skulle vara, jag behöver vara ifrån honom just nu. Han är min bästa vän efter Elli, så jag behöver honom som fan, men det här tar tid. And seeing him kinda hurts. Men ska fira honom i helgen iallafall.

Sen måste jag säga såhär appropå ingenting; både Death Cab For Cutie och The Postal Service är väl ganska lol egentligen. Men fortfarande bra såklart. Men jag tycker han är bättre i Postal Service, han som är sångare i båda, vad heter han? Hursomhelst, District Sleeps Alone Tonight (Postal Service) är tamejfan en av de finaste låtar jag hört. Förbannat bra, enligt mig. I bet you're making a face, Elli. Ok, sjukt långt och onödigt inlägg, men jag fick verkligen ut något känner jag, en massa rensande av tankarna Ffs, jag kom ju typ precis, men nu slutar jag för dagen. Herrå! 


mon·go (mŏng'gô)

Detta är pure dagboksshit. Jag känner för att skriva lite allmänt, om dagen och sånt. Jag är nog en ganska dålig bloggare egentligen. Jag känner mig duktig just nu. Jag har varit i skolan från 8 till 17, på alla lektioner. Jag var med på gympan, och det gick okej. Är ganska imponerad av Annas förmåga att komma på något så helvetiskt som det vi gjorde idag, you had to laugh at it. Vi var med B-klassen, och man blev indelad i lag. Vi satt på en varsin bänk, och sen skrek lärarna till exempel "3 mot 3 fotboll" och då skulle 3 pers från varje rad springa fort som fan fram och börja köra. Matcherna pågick 2 minuter eller tills någon gjorde mål. Det var olika många personer varje gång, och det varierade mellan fotboll, handboll, innebandy, och basket. Yay. Men egentligen hade det varit kul, om jag inte sög på alla sporter. Det här måste vara otroligt intriguing. Sen vare engelska, den var kort.

På lunchen gick vi och pratade med Adam, som jag nu undvikt att prata med sen skolan började igen. Holy shit. Det är typ så jag börjar skratta åt det när jag tänker på det, för det är så typiskt. Han var så jävla het. Så jävla het. Han har aldrig varit snyggare. Det går inte att beskriva. Jag älskar när han klär sig preppy. Oh my gawd. Nu kan Elli och jag inte vara ensamma om att tycka det längre. Han verkade faktiskt bli lite ledsen när jag sa att jag inte skulle fortsätta. I really think he likes me, as a student. Det var så jävla hemskt att säga det där. Men, I'm reconsidering. Jepp, jag överväger seriöst att plugga så in i helvete, och bära bördan att läsa ett ämne till on top of all stress innan studenten, 3 ig:n, och projektarbete, kanske utan att ens få betyg i det,  för att jag är obsessed with him. Jag tänker redan på honom sjukt mycket på en dag, och tänk då när jag pratat med honom. Det här är så jävla fucked up. Han är gift. Han är gift och han är min lärare. Han är min gifta lärare, som är typ 30 something. Oh my gawd. Jag har ingen chans. Absolut ingen chans. Men jag blev så jävla pepp när Elli sa sin teori idag. Jag blev verkligen glad. Hon sa att hon verkligen tror att jag är hans favoritelev. Fyfan, jag ägde Fanny så jävla hårt. Och det är jag så jävla stolt över. Och Bore och William, dom hade pluggat japanska ett år redan, men jag fick bättre än dom på provet. För mig känns typ att äga Fanny som att Ron skulle fetäga Hermione. Fan vad jag skriver på massa shit, det finns absolut ingen struktur i den här texten. Men jag är fan bra på det här, ska jag verkligen ge upp det? Och dessutom med världens hetaste lärare (eh, världens hetaste person) som dessutom råkar vara världens bästa. Jag blir helt sepe i huvudet av att tänka på allt det här. Men han är ju så jävla het. Så. Jävla. Het. I'm going nuts. What the fuck to do?


Vår!

-04

Elli, jag, Robin, och Tomten i K-torp våren 2004. Arvid tog bilden. Underbara minnen. Jag gillar klädstilen jag hade då, och Chiaki-armbandet.

Våren är verkligen på väg! Nu ska jag på brunch med mamma och Sven nånstans på söder. :]

Good news is on the way

Det var tänkt att jag skulle lägga upp en K West låt, men jag kunde aldrig välja. Sen kom jag på att jag ville ha Gone men den fanns inte, då blev jag sur och valde Modest Mouse istället. Ser fram emot födelsedagsfirande av Arvid i helgen. Är en happy camper idag, och firar ett år med access. ♥

Inget mer att säga. Jo förresten: köpte 2 par skor. Ballerinor och typ stövletter. Love them both. Bye now!

19:51
Nu ändrar jag låt till Diamonds From Sierra Leone. Hepp!

I like it just fine

Kollar in en snabbis, ska iväg in a minute och träffa mamma, vi ska köpa vårskor. Såg ett par söta på bild, får se hur dom gör sig i verkligheten. Vi ska grab:a en dinner ute sen också. Fab att VeckoRevyn kom hem i brevlådan idag, mamma har gett mig en prenumeration. Har beställt Ebbas bok också... I had to!

Slutade tidigt idag, och är ledig imorgon, Veronica Mars ikväll, jag och Elli pratade om att sova över. Right about now ska min mp3-spelare ha laddat klart, perfekt! Elli meddelade mig nyss över msn om att B-O fått åka till sjukhuset, nånting med hans pappa, jag hoppas innerligt att det inte hänt något allvarligt. Puss och hej!

/Cicci

Remember folks, you can't re-gift it.

- I hear you have a boyfriend.
- Yes.
- Ah, young love. It can be so exhilarating, so intense. All those feelings rushing around inside of you. I remember being young and having all those crazy feelings.
- Oh, yeah?
- Oh, yes. You know, Rory, being a young lady comes with many gifts. Your virtue, for example, is a gift. A precious gift. Possibly the most precious gift you possess.
- Uh-huh.
- You want to give this gift very carefully. This is a gift you can give to only one man. Once you give it, it's gone. You can't re-gift it. If you give it away too soon, to the wrong man, then when the right one does come along, you have no gift to give. You'll have to buy him a sweater. Do you understand what I'm saying?
- No.
- Think long and hard about when and to whom you want to give the ultimate gift you have to give away.
- Oh.
- Yes.
- Oh, dear.
- Oh, dear, indeed.
- Um, well, listen, Reverend. I really appreciate you taking the time out of what I assume is a busy day to come here and talk to me about all of this, but, um, I'm afraid the, uh, the ultimate gift ship has sailed.
- What?
- A while ago. It's probably in Fiji by now.
- Oh.
- Yeah.
- Well.
- So, have you seen the Forty-Year-Old Virgin? 'Cause you might like it.


Comedy.



C-gal säger:
It's.... a duck.
Cladam säger:
With a haircut!

Vi klickade verkligen tonight, det var längsen jag skrattade så mycket över en msn-konversation. Who knew we still had it, att vi kunde prata =0

[Note to self:
The Subways
Ben Kweller
B&S - The Life Pursuit]

Happy B-Day

arvd


Happy 19th birthday Avid.

Älskar dig för jävla mycket.


Attention, Durfee girls!

har kollat mycket på gg lately, som jag gör när jag inte vill ta itu med mitt eget liv. jag tycker det är skönt att rory är -84, vilket blir exakt 3 år äldre än mig. så året hon gick ut från Chilton så gick jag ut högstadiet, och när hon började yale så började jag gymnasiet. och när hon graduate:ar från yale så graduate:ar jag från skolan. känns bra. fan vilken übergeek jag är. men whatevurr. sen tycker jag att det är nice att rory gillar alla tre av mina favoritband också; the smiths, the shins, och belle and sebastian. fast å andra sidan har jag ju upptäckt alla genom gg. :D det var så mycket bra quotes i here comes the son och those are strings, pinocchio som jag ville skriva upp, men nu har jag ingen lust. later. herrå! fast först...

läses med french accent, annars funkar det inte.
- Oh, we spit on you, you repressed puritanical ninnies.
- We smirk in your general direction.
- We cast sidelong glances that are vague but slightly threatening.
- We eschew your quaint double entendre for the appealing lasciviousness of the entendre singular.

tove! massiv spoiler awaits i forumet!

Your cover's blown

note to self:
http://www.themodernage.org/mp3s/belleandsebastian_yourcoversblown.mp3
aight. I think I have this down. so basically snor man musik från andra och postar? well, works for me. nu: utlandsstudiemöte på sheraton hotel .

men det här fuckade ju upp hela bloggen .?

Chiaki of the day

spring fashion

Callgirl: I don't know what is creepier, the rabbit humping the farrot or the seven dwarves casting desirous gazes her way.
idyllicmisery: I'd say the horny dwarves. I've seen Snow White several times, but I don't remember the standing-around-watching-her-sleep-touching-ourselves-at-the-same-time-ritual.
Callgirl: Hands where we can se them, Dopey!
suckatchemistry: I wouldn't worry about Dopey. Now Sneezy on the other hand...
Callgirl: Which one is Sneezy?
idyllicmisery: Look for the one who seems to be enjoying the rabbit-farrot-scenario the most.

Hahaha. Chiaki-konversationer kan vara så himla roliga. Hittat väldigt mycket nya fina bilder på WLC. Här är en av vårbilderna från nyaste Voi magazine. Neppe, nu ska jag kolla lite resedagböcker och läsa i en språkresekatalog jag fick idag. Tja!

Det är en relativt solig torsdagsmorgon, jag slutar tidigt, och det är Veronica Mars ikväll. Doin' pretty good, I gotta say!

- Pumpkin muffin?
- Yes, darling?

Ett av mina fave OC quotes of all time.

Är på mycket bra humör, som har hållt i sig enda sedan igår eftermiddag. Var trevligt hos pappa, men broder min bangade och skickade sms till mig istället för att ringa pappa. *Sigh* Jag läste i min dagbok från förra våren, och skrev sedan en lista med ord som jag associerar med våren 2005. Den ska jag dela med mig av senare. Första textlektionen nu, och slutar 11:55. Ska göra min uppgift nu och sluta läsa på access. Heppy heppy. Fast Fanny var jäkligt snygg idag. Aja. Snart rast! Sylvia, Maria och Lise porrar sig. Lise är så jävla söt och har typ MVG i alla ämnen. Hon har inte ett enda G. Vad jag är avis idag :] Men det är lugnt! Jag är heppy!




Jag tror mitt humör stavas vårkänslor.

Gamla access-minnen

Kiss and Tell: OT tråd!
Skrivet: 2005-08-19
Plisch: Hello folks!
Plisch: Callgirl skrev: 
Vi har gått om Vänner!
skitbra! det är sån fart på detta forum nu :D
Plisch: hoho? fast just nu var det ensamt här.§
Callgirl: Jag är här! Och visst är vi bra! Vi tar 7000 idag!
Callgirl: weehoo
Plisch: yeehaa! haha absolut :D
Callgirl: I'm so EXCITED!
Callgirl: I JUST CAN'T HIDE IT!
Plisch: I'M ABOUT TO LOSE CONTROL
xani: AND I THINK I LIKE IT!
Callgirl: OHH YEAH!



Fan vad jag saknar gå-om-Vänner-och-7th-heaven-madness:en, obsession runt inlägg och hur många trådar folk skrivit i. Saknar att prata med Jeanette i vår tråd, och att prata med xani och Plisch på andra ställen än bara i bloggen. Saknar access! Hur gör man för att få tillbaka what we had? Den 17:e firar jag ett år som medlem... ♥

Skrivet: 2005-05-02
Callgirl: Förresten, ansökte precis om att få bli moderator i GG forumet. Hoppas hoppas...
Jeanette: Va sa han om att bli moderator..är också inne på det..men dom har kanske tillräckligt många.. ja det är gott med vårrullar med asmycket soja på
rain: allt prat om vårrullar har fått ett sug i magen efter dem håller med om soyan det ska vara mycket
Jeanette: Jag håller tummarna.. skulle vilja bli det för CSI
Callgirl: Jag skrev till Admin Andreas och frågade om jag fick det.
Du vill väl inte bli moderator i GG forumet?
Jeanette: CSI inte GG.. men du får lova att vara snäll mot Matt..så hjälp
Callgirl: Ja, du får ansöka du också! Det vore kul om vi fick en var.

y o u k n o w i t

Hola! HEHE. Grannis e fett och party och varmt som fan. Sitter atm i Playa ingles, ska snart ga och ata med dessert och allt! Vamos a la playa, vamos a la playa!
Bakis varje morgon..men sen gar det over och blir underbart! Igar badade jag i havet, det var underbart. Jag kande mig som en delfin. Och pa natterna valdgastar vi andras pooler :P
Galna norrman. Het servitor. Good times.
Ciao!


Senaste inlägget i Ellis blogg, från söndagen när vi var i Playa del Ingles.
S w e e t  m e m o r i e s. Är rätt pepp inför skolan imorron! Det sög som fan igår, so I figured, things can only go uphill from here! Nu: mer resedagbok och sen skriva och sen Frasier. Buh-bye! Förresten; jag hatar Martina. Jag hatar Martina! Damn, hating people can feel good.

r e s e d a g b o k e n for the win

thank god för resedagboken. jag ska börja följa jättemånga. hittills är jag hooked på 2 stycken, en är i Japan och en i Puerto Rico (riktiga, inte på GC.) det är ju som bloggar fast mycketmycket bättre. har man inget spännande liv kan man ju läsa om andra. correction; har man inget spännande liv än. när vi åker, då ska jag ha en egen, och då får andra läsa om våran resa. fast det är såklart fortfarande lika kul att läsa dom jag alltid läser. (edvinmandelinaplischxaninataschaprincessgirlemelie)

förövrigt var jag grinig och ledsen igår pga ingen sömn, fick bara en timmes sömn på eftermiddagen. skolan var böö. jag kan typ inte röra mig, har träningsvärk efter b a d m i n t o n. hur är det möjligt? skolkade idag och sov till 14:45. orkar inte ens bry mig. jag mådde bra av det, inget annat spelar någon roll. not right now iaf. nu ska jag sätta mig comfy i sängen och sätta på musik (blandat-mappen med GC-musik) och skriva av mig om resan. har skrivit 3 sidor men sitter fortfarande på bussen. älskar att jag minns så mycket detaljer, och jag skriver ner alla. folket jag minns, osv. ikväll ska jag se på gg och dh och relaxa like i've never relaxat before. är stel, men glad. resedagbokens förtjänst.

aight

är rätt nöjd. ville först att felicity skulle vinna men ändrade mig snabbt till reese. och hon vann, wey. stackars joaquin dock. jon stewart var fan rolig. respekt med three 6 mafia. är inte trött, däremot sjukt mätt. har ätit så jävla mycket skumma saker. får gympa av det om 2 timmar. nu ska jag och elli bestämma gympakläder. good morning!


the academy awards FTW!

status: glad och pirrig.
Kewl, kewl! Arvid kom till mig igårkväll, och han gick precis. Det har verkligen varit grymt. Film, mys, och extremt mycket skratt. Det märktes hur mycket vi saknat varandra, oh. Gick och la oss vid 5, och gick upp 15:45 idag. Allt enligt schemat. Eftersom man inte ska sova inatt så var det bra med sensovande. Jag, Elli, Anna och Arvid var på Netto förut och köpte jävligt mycket grejer, det blev rätt dyrt. men det är ju bara academy awards en gång om året. Ska bli grymt! Sen börjar skolan imorgon, efter 12 veckor. Ett sommarlov och 2 veckor. Fatta vad skumt det känns. Måste liksom börja klockan 8 med gympa också. Aja Ska bli spännish. Nu ska jag packa gympakläder och fixa, tror jag beger mig till Elli vid halv tolv. Hasåbraah!

Edvin - Charmed ikväll 19:05 på TV3 säger:
Jag tycker att du är faktiskt den coolaste/bästa vän jag har, tillsammans med en annan :)

Dude, nice!

Några förhoppningar btw:
actor in a leading role: joaquin phoenix
actor in a supporting role: jake gyllenhaal
actress in a leading role: felicity huffman
art direction: harry potter and the goblet of fire
best picture: brokeback mountain

I haf no words

Verkligen, no words, för hur mycket jag skrattade när jag såg den här OC-filmen. När "Marissa" skrek, oh my God, jag vek mig typ dubbel. När hon sa "Do you really wanna know what's on my mind?" och jag insåg att dom skulle köra skriket, heavy alltså. Får inte missas. Och att dom spelade Hide and Seek också. Oh Lord. Jag förstår bara inte varför Ryan skulle prata som typ Napoleon Dynamite? Eenyway, grymt.

Magic to do

MASSIVE NOSEBLEED. :]

chiaki

Fan, så gick man upp sent igen. Jaja. Drömde att jag träffade Xani och Plisch, vi åkte flygplan nånstans tillsammans, vet inte var. Jag vill lära mig göra banners och wallpapers och sånt. Hur gör man det? Nu ska jag checka xanis Veronica Mars-video sörrö. Bye-o!


15:53
Ha! Har äntligen fått bekräftelse på det jag alltid har sagt; att håret inte alls växer snabbare för att man klipper topparna. Alla har alltid sagt det till mig. Well, inte enligt han på Tyra. Hur fan kan håret som växer däruppe ha någon connection med håret längst ner? Nä just det.
Fan vad jag saknar access glada dagar :(


17:40
Usch vad mycket uppdaterande. Har vart och köpt beer, nu ska jag laga mat till familjen. Oj, det slog mig nu att min riktiga familj, som jag då anser är mamma, pappa, och min storebror snart kommer bo på helt olika håll. Fan vad sjukt. Att vi inte bor ihop. När jag flyttar är vi helt "splittrade". Tänk att det kan bli så, det är ju vi 4 som är den riktiga familjen, och sen är vi inte tillsammans. På bara några år... Vilken jäkla förändring. Well, mamma pappa och Adde, det är ni som är min riktiga familj. ♥
Nu ska jag blasta the Smiths, den enda sanna cookingmusiken för mig.

Random rant

Det här är Puerto Rico igår. Access-Max kom hem idag. Oh dayum, this hurts. I miss it so much. Tänkte sätta på lite festlig musik, men sen satte jag på lite lugna och sorgliga låter istället, det kändes verkligen bra. Sandra och Tove har bra musiksmak. Veronica Mars var verkligen bra idag. Vet någon vad låten heter som de lyssnade på i bilen, som de sa att dem gillade? Jag är inte irriterad... eller på dåligt humör... eller glad. Är sådär skönt mellow. Det är bara det att.... det är lite konstigt, you know? Arvid och jag. Jag är så van vid att sova med honom. Ibland känner jag mig så självständig, och ibland känner jag mig... så jävla ensam. Jag var inte ensam när jag hade honom. Han tog verkligen hand om mig. This is pathetic... I need him so effing much. Inte som boyfriend, men iallafall som friend. Nu ska jag ringa honom och gråta ut lite :] I need it. And I miss him so.

hey ma, how you

I'm gonna keep on smiling no matter what today. :] No matter how lame that sounds. Har blivit avskräckt av my mothers whinyasswhining idag. Inte en särskilt bra dag, och inget är särskilt bra nu, men det struntar jag i. Ska gå och göra en plan strax. Fast ska nog se klart OC först. Sen plan. Sounds good. Ikväll: sola och Veronica Mars! Och köpa jordgubbar! Fast åh, kanske ska lyssna på lite skivor innan jag ser OC. :] Wee, känner för massa olika saker nu. Och skriva i min dagbok. Wow, I like this mood. Ajax tycks tro att jag bryr mig om vad han tar eller inte tar, men det gör jag verkligen inte. Jag är varken prude eller pro drugs, jag bara struntar i vad folk gör. Simple as that :] As long as you don't shoot up in front of me, I'm good.
Yes Viktoria, very much gillade låtarna du skickade. Många bra jag hade glömt bort. Xani, du måste skicka mer Asha Ali till mig OMG! Beautiful, beautiful.

kanye jesus

To buy, or not to?

Your shit is garbage, but you try and kick knowledge?

Dunno what kind of mood jag är in. Köpte ett diadem på Oasis, svartvitrandigt. Alla mina är värdelösa, dom håller inte uppe luggen. Det är skönt, men vill ha helsvart med. Det här med lov alltså... Jag och Elli fetdissar vinterskor from now on. Jag tänker inte ha det mer, jag kör på ballerinor. Struntar i om jag fryser. Vilka skor ska man ha första skoldagen? Man ska ju träffa Adam lix... Förhoppningsvis. Inte okej att ha en crush på sin lärare. Inte okej.

Why?
Because you know who, did you know what, with you know who, but let's just keep that between me and you.
nine-eight BEYOTCH nu split:ar jag.

21:05
Okej, inte så sur längre. Lite gladare. Lite bra personer finns det väl... Aja. Dissar OC. Eller spelar in :] Ska lyssna på alla låtar Viktoria skickade nu. Cya!