Tessanbaby :(

Vår fina älskade söta lilla katt (okej, adjektiv nr. 4 kan diskuteras) dog idag. :( Om en månad skulle hon fylla 8 år. Hon bara dog där i sin väska hos vetrinären innan hon skulle bli undersökt och bajsvetrinären kunde inte ens ta reda på varför. Jag önskar jag kommit hem igår, vill inte tänka att sista gången jag såg henne var innan jag gick på den där dumma bajsfesten och att hon höll på att dö medan jag låg i Krilles säng med kvidande bakfylla, det känns så fel. Samtidigt är jag glad att jag inte var hemma för då hade jag följt med till vetrinären och visserligen fått säga hejdå men varit tvungen att höra hennes dödsångestskrik. Anyways, blir sjukt mysigt med en ny liten bebiskattunge hemma hos the Lindqvists men ingen kan ersätta Tessan. :( Jag kommer grina som en barnunge hela dagen. :(

RIP ♥

Harry Potter and the Awesome Boyfriend

Åh-åh, vad kär jag är i min boyfränd, inte nog med att han står där och ser söt ut utanför min port när pappa droppade av mig hemma efter approximately ~29 I'm-so-bored-I'm-about-to-blow-my-brains-out-tråkiga timmar på hans landställe (sorry dad, it's not you, it's the immense lack of things to do when visiting), utan gullungen har med sig ett exemplar (gay uttryckt!) av Harry Potter and the Deathly Hallows som han gick upp tidigt för att köpa till mig. FY vad jag älskar honom! I'm eternally grateful and will put out every night for the rest of my life, starting now! (That was a joke. I totally won't put out more than once every other day.)

Hooola

Im fucking blogging med mobilen! NoLiFe2k7 ~_^

you should be honored by my lateness

I luuuuv it;


I heff no sleep

I mitt sömnlösa tillstånd sitter jag och dödar tid framför datorn med kan-inte-sova-ångest. Jag skrev just några rader för mig själv en espanlol, och tänkte, why not varför inte posta här.

K está dormido. Y yo no puedo. Son las seis y el sol está en el cielo.. si no supiera la hora diría que fuera medio dia.. Me tendré q levantar en unas pocas horas, así q dormiré 5 horas y pico, gaah. Es q voy a casa de campo d mis abuelos. He tenido muchas ganas pero, discúlpame, valoro sueño más q... mis abuelos no, pero q ser social. Utilizo "pero" demásiado. Quiero dormir. Ahora mismo. Y sin embargo estoy tan despierta que sería si hubiera dormido unas ocho horas. (Sé q probablemente hice algunas errores en la frase anterior) Vaya. K parece a un angelíto durmiendo, que chico más dulce. <3 Me mantendré en vela unos pocos minutos más, necesito descargar música.. Y despúes me voy a meter en la cama con mi querido y intentar dormir. Si no lo consigo, volveré...

Aight, descargado completo, time to dormir. G'nite.

alright mate

Min nya älskling: (finns ingen video till låten än så det får duga med detta)


So lucky lucky (fortfarande låten på hjärnan)

Gah, hata min nya dygnsrytm. >_< Det är så LJUST och HEMSKT och vi kommer sova till skitsent imorgon. Jag är sugen på GG säsong 3. Jag måste ju completa min collection. That's right, är stolt ägar(-inna?)e av säs 1, 2 och 3-7. Det sista avsnittet är verkligen en grinfest. Nu ska jag krypa ner i sängen, my man's waitin. OTH och sen somna, äg. Natt.

Lucky Lucky

Fan vad förvånad jag blev, youtube:ade en låt som jag hörde hela tiden i Spanien i slutet som jag tycker är lite småskön, sedan hittade jag följande på wikipedia:
"Lucky Twice är en svensk musikduo bestående av Sofie Larsson och Hannah Reynold. Den 14 juni 2006 släpptes duons första singel, Lucky, och under 2007 kommer första albumet att släppas. Skivan har redan släppts i Spanien."

Varför släppa först i Spanien? =0 Iaf, fett med Barcelonafeeling, tror den spelades på Pacha faktiskt. Respekt isf.


I cry/die now

Om vi trodde vi hade schyssta line-ups i Sverige, kolla bara vad Fanny ska få se i sommar i Tokyo.
1:
2:


Guay. SO jealous. Har aldrig sett bättre lineups. Så stört festivalsugen men bara w/o/w i Sverige annars får det vara. Eller om det var gratis så... Åh, är dessutom mer sugen på att åka till Japón än någonsin. Men jag har ju inte F's people skills så vem vet hur det skulle vara för mig. Dom verkar iallafall leva my dream.
Any, tiden blir segare och seegare och seeeeegare. Idag har jag&K gjort ingenting. Fast jag var inne på Akademibokhandeln en sväng och konstaterade att grammatikboken för universitet och högskolor var... för lätt. Det kändes guay. Bye!

musik

Nu såhär när min regulära 4gb mp3spelare fuckat ur så springer jag runt med en gammal hederlig 128mb's som, om man har tur, rymmer upp till 30 låtar. De låtarna jag lyssnar mest på är;
Vid bra peppigt humör: Crazy - Lumidee ft. Pitbull och Please don't stop the music - Rihanna (hennes by far bästa låt)
Vid mer mellow humör: Post blue - Placebo och Naïve - The Kooks.
Naïve har även Lily Allen gjort en kickasscover på, men den har jag inte hittat och kunnat lägga in i mp3n. Krille har dock en såndär superhub på DC och vet folk som kan skaffa typ vadsomhelst, så den ligger på kö eller något sånt. Jag kommer aldrig fatta det där, men. Jag kommer bli glad när jag kan gå runt och lyssna på den. Typ nu... är det dags att säga adjö.

Hmm

Hej kära dagbok.
Idag tänker jag koppa in en bit från Miriams resedagbok:
"Nu är det alltså bara 3 månader kvar. Så GALET lite, får panik varje gång jag tänker på det, drömmer mardrömmar om hur ingen bryr sig när jag kommit hem och hur tråkigt Stockholm är, men sanningen är att jag faktiskt längtat hem lite, att ge Stockholm en ny chans och utforska allt spännande som jag missat och inte orkat leta efter när jag bodde där. Men betoning på haar längtat, nu har jag som sagt panik ingen. För guu va det går upp och ner, hemlängtan, dör bara av tanken på att åka hem och sen hemlängtan igen, oftast är det dock bara ren panik?. Har vant mig vid att kunna åka till alla möjliga roliga platser bara någon timma bort från stan och har vant mig vid att det finns miljoner skojiga affärer och kaféer. Att ha pengarna har jag vant mig vid också (tack csn!)? varför skulle jag då vilja åka hem och vara pank, och ha massa jobbiga måsten som skaffa jobb, skaffa körkort, bestämma vart och vad jag ska fortsätta plugga.. ORKAR INTE.. var så skönt att skjuta upp på allt sånt jobbigt.."

Jag tycker det var skönt att hon tänker samma som jag gjorde, i synnerhet det där med att ingen ska bry sig och well... det gjorde ingen direkt. Jag kände också att det skulle bli kul att "återupptäcka" Sverige/Stockholm lite, som att liksom börja om, men det gick ju åt pipan. Så nu har jag funderat på vad jag borde göra, om jag borde satsa på att dra igen. Det som har varit på kartan förut är ju självklart Japan, och sen något engelskttalande land. Jag vet inte hur jag känner inför Japan egentligen. Det verkar ju galet sweet. Men hur jobbigt vore det inte att gå igenom det igen, att komma till ett land där man inte kan språket, och sen bygga upp från början, det blir ju som Spanien allover again, fast med ett sjukt mycket svårare språk, och mina föredetta japanskakunskaper är gone. I ett engelsktalande land kan man ju språket från början, där kan man ju endast jobba och behöver inte plugga. Japan har ju altid varit drömmen, men hmm. I natt drömde jag att min klass, tror det var gymnasiet, skulle öva på katakana och dom var utskrivna helt konstigt och jag har ju glömt bort all katakana och minns bara hiraganan och då kändes det bara ååh vad jobbigt. Eh. Nä, nu ska jag tänka på detta.

Hepp.

¡Contenta de puta madre!

Känner mig mkt nöjd och duktig! Jag tog mig i kragen och skrev ett långt brev till mamma och la på köksbordet, eller ja så långt var det kanske inte, men 2 sidor iallafall. Jag skrev att hon sårat mig och förklarade varför, men det var inte too harsh. Jag skrev typ allt on my mind faktiskt, och jag bad om ursäkt för vissa saker, och det känns mkt bra. Sedan tog jag tag i en annan sak, konfronterade en person på msn om varför hon tagit bort mig, och det känns också asskönt. Har inte ens träffat människan, men hey, jag är så, jag blir fakstiskt lite ledsen. (Hjääälp läskig Ebba-varning på det där " men hey"-et.. Eller egentligen vilken tjejtidningsskribent som helst.) Jag bryr mig egentligen inte om det var misstag eller ej, men det är alltid lite småskönt att konfrontera folk. ;) (förutom när det är asläskigt.) Ikväll har vi spinnt vidare på Way Out Westplanerna, känns som det kommer bli av.
Nu: Emelie Ohlssons blogg
Sen: Sova
Imorrn: Grönan

Gonatt!