Volume II

Jag kunde inte sova igår, så jag såg på extramaterialet till Kill Bill volume II. First of all; det är så kul att se Quentin prata om sina filmer med ett sånt stort engagemang. Sedan fick man reda på lite grejer som jag inte hade någon aning om. Jag visste ju att Gordon Liu spelar både Pai Mei och Johnny Mo. (Kolla likheten.) Men jag visste inte att samma Michael Parks som spelar Earl McGraw också spelar coola Esteban Vihaio. Jag älskar att han använder samma skådespelare om och om igen. Gordon Liu har tydligen spelat mot Pai Mei i andra filmer när han var yngre, då spelad av (bland annat?) Lieh Lo. Coolt att även samma karaktär används igen! Vem kom på karaktären Pai Mei egentligen? Måste läsa lite om det.

Jag visste inte att Robert Rodriguez hade gjort så himla mycket. (Han är snygg!) Vad är grejen, han regisserar film och komponerar musik? Tydligen har han även regisserat The Faculty. Coolt hursomhelst att han komponerat musiken till både Sin City och Volume II. Och sedan är han med i bandet Chingon ( och startade det!) som gör en av världens bästa låtar, Malagueña Salerosa. Fast det var ju inte dom som skrev den, men jag tror att låten introducerades första gången genom Rodriguez's Desperado. Jag kan lyssna på den 1000 gånger i rad utan att tröttna. På extramaterialet fick man iallafall se gruppen performa låten. Pretty impressive att dom nästan var lika bra live som annars. Aargh, jag har inte Volume II soundtracket hemma, när Arvid kommer hem ska jag be honom skicka det till mig. Måste höra Goodnight Moon nu. Shivaree äger.

Gee, I'm all talked out. The point is: Kill Bill volume 1&2 är genialiska på så många sätt!

[Update]
Wtf, en tjej ringde och sa att jag har vunnit a trip to the caribbean?! Sedan frågade hon om jag var over 21, och när jag sa att jag inte var det blev hon fett pissed och la på. What the hizzle?!

Divali

På lördag hemma hos Elli ska vi fira divali. Det ska bli så himla härligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, det hade varit kul att bära en riktig sari. Men jag ska iallafall ha mina indiska örhängen. Dom ser inte riktigt ut som på bilden men det är samma stuk ungefär. Hoppas att snön är lika vacker på lördag, det skulle bli så cool kombination. Det ska vara middag med massa gäster och grejer, och fint indiskt inrett. Elli köpte en box med 3 Bollywoodskivor till divalin igår. Dom ska jag bränna/köpa. I'm excited about this, hela grejen känns härlig. Jag köpte en fin dagbok på Indiska igår. I love it.

"Divali is the Festival Of Light. Hindus celebrate it all over the world. The true meaning of Divali can be expressed as being to bring light where darkness prevails, truth where untruth prevails, to bring life where death prevails, to brighten our surroundings, to illumine our minds."

Can I have it like that?

Haha! :D Jag kontrar med ett: ^, princess, you got it like that!

B-Day Plans


# Blev sjukt sugen på att posta en bild från en av mina favoritscener från volym 1 när jag såg xanis blogg. Den här scenen är bara så underbar att se på, med snön och allting. Kommer fortfarande ihåg så jävla tydligt när jag såg den för första gången. Det var 8:e december 2003, och efter filmen så köade vi till Sagan om Konungens Återkomst. Det var sista gången jag tänker sova på marken i Medborgarplatsen. Och första.

# Mamma hade köpt massa champagne på båten, till min födelsedag! Vi ska ha en stor middag. Blir alldeles pirrig när jag tänker på det! Min 18-års dag. Den ska äga. Arvid och Elli ska vara där, och så ska vi fråga pappa. Sven och pappa har ju aldrig träffats. Undrar hur det skulle bli. Men han kan inte tacka nej, han vet ju hur gärna jag vill att han ska vara där. Och sen ska vi ut, alla, och jag ska köpa en ny klänning innan, eller önska mig i julklapp. I have a good feeling about this.

[Update]
Varför lär jag mig aldrig? Dom 2 är jerks, och dom kommer alltid att vara det. Speciellt tillsammans. Mår bäst av att bara hålla mig borta.
"Du har sjuka humörsvängningar... Ena sec så är du as glad sen hatar du typ mig."
Jag undrar varför. Idiot.


Gogo x3

Nu har jag sett hela Pulp Friction igen. Gillade avsnittet mer nu än i våras. Alltså Alexis Bledel är ju min nästa största "idol" (oh vad gay, men ni vet) efter Chiaki, därför är det ju grymt kul att se när hon klär ut sig till Gogo. Men samtidigt känns det lite förargande. Jag vet inte varför! I våras klädde jag också ut mig till Gogo, men det var en crappy maskerad ju. Och så hade jag så kort tid på mig. Har tänkt jättelänge att jag ska klä ut mig till Gogo, det har ju liksom varit givet. Men nästa gång ska jag göra det bättre.

Horr_orshow från We Love Chiaki forumet har gjort sin egen (!) Gogo-ball och jag ska såå härma henne. Hon har använt en baseball av alla saker! Hon sprayade den silver, satte på ett katthalsband runt och sedan en nyckelring och en kedja. Jag ska göra en till mig själv i julklapp fan.

Alltså vafan, jag pratade med Ajax på msn som var hemma hos sin skumma granne Billy som har 8 datorer i sitt rum och massa webcams, och så fick jag en länk till 2 av kamerorna i hans rum.  Jag sa till Ajax att han skulle hälsa Billy att han hade schysst nacke (ironiskt!) och då addar han mig, och börjar snacka om varför tjejer tycker killars nackar är så sexiga (!) och ska ha massa bilder på mig och grejer. Sen vill han ringa mig och när jag försiktigt avböjer så blir han fett sur! Obehagliga människa!
Var tvungen att sätta på Amy Diamond och skaka av mig the creepyness.

Nu är det bekräftat: Baconlukten är den vidrigaste lukten som finns. Jag försökte spraya parfym för att få bort det men nu luktar det bacon-parfym istället. Bacon är så vidrigt överhuvudtaget. Fifan.


Språkfältet.

Jag har fixat språkfältet igen. Bara ett knapptryck och jag skriver med japanska tecken i word, i min blogg, på google, you name it. Men det funkar ju inte på svenska sidor, blir bara en massa siffror och sånt. Det är iallafall kul att googla med hiragana. Och katakana. Och kanji. Det är verkligen användbart. Nu kan jag göra mina läxor på datorn! Yay?!

Ureshii desu!

Ima yuki ga futteimasu. Mado no soto ni issai wa shiroi desu yo. Tadatada kireina desu. Nihongo no gakka wa totemo omoshiroi desu ne. Sensee wa hontoni hotto desu yo! Watashi no etchi wa sotchi desu. Jaa, otokotarashi desu. Gigen desu ne, baka yamete-yo!

Ii desu ne?

No morning glory

Egentligen är det rätt puckat att gå upp nu. Lektionen börjar om länge. Och jag är väldigt trött. Har sovit nästan 5 timmar. Det har kommit massa mer snö. Det är jättefint och kul när man är inomhus, men när det gäller att gå ut i skiten, ja då är det helt enkelt andra bullar. Jag är verkligen inte lika glad och hurtig (?) som igårkväll. Hoppas det kommer tillbaka.

This ain't Vietnam

Why everything that's supposed to be bad make me feel so good?
Everything they told me not to was exactly what I would.

Min nya favorit på Late Registation är Addiction. Men Gone är ju unbeatable.
Fan, nu ska jag sova. Nu är jag klar med japanskan. Vad många timmar jag lagt ner på detta sammanlagt. Well, it's worth it. Class börjar 14:40 imorgon, men måste till skolan innan och skriva den andra läxan på deras datorer eftersom jag fortfarande inte installerat tecken på min dator.

Blah blah. Blah.

Det snöar. Jag visste det. Jag tänkte hela dagen att det skulle snöa inatt, men det började alldeles nyss. Jag gav inte upp hoppet, jag kände det på mig. Ska gå och kolla hur mycket snö det kommit innan jag head:ar off to bed.

Broke, broke, broke Phi Broke, we ain't got it!

P.s:

Har du ett förslag på hur jag ska översätta "wrapping cloth" på ett snyggt sätt, let me know!

D.s.

Random rant

Det går bra med japanskan! Det går riktigt bra! Yayness! Total yayness! Fatta hur stolt jag kommer vara när detta är klart. Att känna att jag överfört dessa kanji, hiragana och katakana tecken till en fullständig berättelse på svenska. Heavy. Jag ska ge en full report på dagen senare när jag har mer tid. Promise.
Nu fastnade jag här en stund för jag skulle kolla upp ett jättelångt och avancerat ord dawg. Cola + Kanye West = Inte en trött C-Girl. Oh, blir fan nostalgisk, det är ett helt år sedan vi var på Kanye West konserten. Vill igen. Har typ raderat mina klipp! Gaah. Men Elli har dom flesta tror jag.

Måste tillbaka till mitt rum fan fan, fan vad jag har druckit mycket cola. Men reportar lite senare i natt om jag inte råkar somna eller något.

Bye d4wgs and m4m1s! (Och en shout-out till Ajax vars mormor dog idag.)

Crazy!

Förresten, Elli köpte en ny mobil! Eller beställde den från en väldigt ihärdig och blonderad Vodafone Express-tjej. (Bli inte arg om jag länkar din blogg! Ändå typ ingen som läser min) Men fan Elli, det är bra, vi vill ju vara mer spontana, right? Det är definitivt ett steg i rätt riktning!

Broken face!

Jag ska vara uppe jättelänge. Wohoo! Mamma och Sven är på någon båt, typ till Talinn eller Åland eller nåt. Så jag har hemmet för mig själv. ! Jag ska göra japanskan enda tills det är klart, och så ska jag spela Pixies jättehögt typ hela natten. Jag har köpt en 2-liters cola för att hålla mig vaken och så har jag placerat den på balkongen så att jag får frisk kall luft varje gång jag ska hämta cola och blir därmed änndu piggare.
Undrar om det är någon match eller nåt i Globen, för dom har sina skumma strålkastare på som ser ut som UFO:n. Första gången jag såg dom var jag helt övertygad om att det var det.
Nu måste jag sätta igång! Skriver senare aight.

V

Yo soy playero pero no hay playa,
Oh my golly!

Nu har jag lärt mig att länka! Ord-länka. Tack vare Viktoria & Plisch. Yay! Nu kan jag vara lika heftig som
Ebba! This is fun! Men det tar ett tag om man ska göra många. Jag har lyssnat typ oavbrutet på Surfer Rosa idag. Det är en sjukt bra skiva. Jag hinner inte skriva mycket alls. Jag har kommit igenom hela E ni kaita neko, och översatt det jag kan. Nu ska jag kolla upp lite på internet. Det tog mig en halvtimme att få fram att "chu chuu" är ljudet av musars pipande. Nyaa nyaa däremot var ju inte svårt att räkna ut. Sagan är fan lite hemsk, det handlar om en novis som flyttar in i ett tempel och han målar bilder av katter hela dagarna, sen börjar katterna att leva och klöser sönder honom. Jag tror dom äter lite på honom också.
Eftersom att xani hälsade till mig i sin blogg så hälsar jag tillbaka och hoppas att det finns en bra färklaring till varför det är som det är, förhoppningsvis vinterdeprission eller nåt,  och att man mår bra snart igen.

Arvid kommer om en timme och hälsar på lite, yay! Och imorgon ska jag laga middag till oss. I'm a regular housewife. "Ciao!" (Jag vet inte varför jag länkade SJP men det kändes väldigt Ebba-aktigt)

Sin sin sin

Jag syndar. Jag kollar inte på Idol. Det började med att jag skulle ha det på i bakgrunden medan jag satt med läxan. Men sen kunde jag inte koncentrera mig. Jag tänkte gå till datorn och kolla efter lite dictionaries eller bara någon frivillig som ville hjälpa mig. Men självklart så blir det... annorlunda än man tänkt. Men jag ska självklart se på utröstningsdelen. Tvingar mig själv att lyssna genom min Pop/Party-musik-mapp. Första låten: Crazy Frog. Oh God. Man kan ju undra varför jag ens har kvar den låten. Men det är bara för att det är Bulgarien-stämning.

Har beställt sjukt mycket gratissaker från alltgratis.com. Bland annat en pokerbok, hundmatsprover, strykfasta namnlappar, ett paket för nybliva hundägare, och massor av färgutskrifter. Denna bild fick jag hem i brevlådan idag. Det bästa är att man får testa alla skrivare. Det är typ över 10 stycken. Så snart kommer jag ha typ hela Princess-kollektionen utskriven. Det står lite fula Canon-grejer på sidorna men skitsamma.

Jag har börjat fundera på våran resa, på riktigt. Och jag ska tänka konstant på det när jag går upp halv 6 för att gå till jobbet. Oh, Beautiful med Snoop och Pharrell, den gillar jag. Känns fett att jag skapat nytt konto. Nytt och fräscht. Alltså, jag håller fast vid det jag sa igår, men det är svårt att bara sluta tänka att man har det jobbigt när saker krånglar. Jag vet att jag inte borde, men det tar väl ett tag att lära sig. Nu har jag iallafall en plan vad gäller praktik, får se vad syo säger:

---> Vara ledig tills den 8:e (plugga japanska, matte, och kanske historia)
---> Jobba mellan 8:e & 19:e
---> Ha en mycket fridfull jul
---> Kolla fotoaffären som behövde hjälp till fr.o.m. januari.
Sounds pretty good to me.

What the fuck'd you expect?

Big woohoo. Jag raderade mitt konto, och skapade ett nytt. Sparade allt och la över till mitt nya. Känns så refreshing! Adressfältet kom ju aldrig tillbaka, so what could I do?
Är fortfarande pissed över japanskan, men jag kan inte göra mer än jag kan.... Y'Get it? Så blir jag inte klar så är det acceptable. Fick jobbet på Posten. Men vet inte om jag ska vara glad eller inte? 
Det är mellan 06:30-12:00 och mellan 8:e och 19:e. Och så blev det Årsta och inte Tomteboda. Hur skulle jag lösa detta om jag gick i skolan nu? Eller praktiserade? Well, I don't, so that's not a problem I guess!
Btw: Jag ska på restaurang snart med mamma och Sven. Can you say score?!

Funderingar

Fundering #1: Varför är min dator så ond?
Fundering #2: Varför är jag så lat?
Fundering #3: Varför kommer det ingen mer snö?
Fundering #4: Försöker naturen se så deprimerande ut som möjligt?
Fundering #5: Är SYO fett arg på mig?
Fundering #6: Varför har jag inte börjat med japanskan?
Fundering #7: Vad händer om jag inte börjar med japanskan?
Fundering #8: Borde jag göra japanskan nu?
Fundering #9: Varför är jag inte hungrig?
Fundering #10: Vad ska jag se för GG avsnitt härnäst?


Fan då!

Jag använder mammas konto eftersom mitt blivit sepe. Finns ingen musik så lyssnar på Symphony no. 9 med Beethoven och grabbarna. Den låg i exempelmusiksmappen. Fan vad jag är trött på att ångra mig hela tiden. Först med att man skulle sluta skriva här. Känner mig som en omogen 13-åring som håller på och säger så, och sen ångrar sig. Fast det passar ju med mitt humör eftersom jag känner mig som en bortskämd snorunge.

Jag klagar på grejor som inte ens är riktiga problem. Visst har jag lite krångliga grejer i mitt liv just nu, men det är klart att allt inte alltid går som man vill. Ånej, jag har ingen praktikplats och jag måste vara hemma och ha det jätteskönt istället! Och ånej, jag har sjukt mycket japanskaläxa tills på måndag. Vad är det allra värsta som kan hända? Jag hinner inte klart och Adam blir lite sur. Och det är lätt att lösa - bara plugga extra mycket fram tills måndag så klarar jag det. Fan inget att gnälla över. Speciellt när man bara sitter framför datorn och inte orkar anstränga sig. De flesta av mina problem har jag ställt till själv. Alltså kan man säga att jag verkligen förtjänar dom. Att jag aldrig lär mig. Det finns så mycket jobbigare grejer att oroa sig för, men jag har inga sådana problem att oroa mig för.


Jag är så jävla lat. Men jag tänker inte gnälla, för nu har jag bestämt mig för att vara totalt oansvarig och dålig idag. Nu ska jag gå och göra någon mat och sedan göra lite japanska. Idag fick jag veta att det är Ashlee Simpson som spelar Cecilia i 7th Heaven. Hur seg kan man vara? OCh när mamma kommer hem ska jag tacka ordentligt för den fina byrån jag fick. Sådeså.


My new-found sanctuary

Jobbig, tråkig, grå, deprimerande dag. Blablabla. Orkar inte prata om det. Ska snart till skolan. Japanskan duvet. Ville bara titta in och säga hur mycket jag älskar badrum. Bathroom is sanctuary. Såg nyss på Take the Deviled Eggs, när Lorelai rymmer in på toaletten för att komma undan Sherry.

Man kan alltid låsa in sig på toaletten om man är någonstans där det är jobbigt. Eller hemma.


Mele Kalikimaka

# Jag lyssnar på en swell julskiva. The Christmas Collection - 18 Great Christmas Songs. Hur kunde jag inte se the greatness of denna skiva förut? Den är perfa. Den har alla man kan önska. Bing Crosby, Frank Sinatra, Dean Martin, Doris Day,  Elvis, Nat King Cole. Hm, den här dagen blev allt jag önskade att den inte skulle bli. Men men, när jag sitter här och käkar choklad och lyssnar på Oh Tannenabum känns det inte så jävligt.

# This listening-to-christmas-music-to-feel-better-thing is really working for me. Oh, sing to me, Mahalia Jackson! Don't hold it in, tell me about that holy night. Känner mig väldigt peaceful. Men även illamående, eftersom jag ätit alldeles för mycket choklad. Imorgon har jag japanska. Känns skönt med lektion. Har ju gått en vecka nu. Fast ärligt talat tror jag att jag skulle kunna vara ledig till mars. Skulle ju kunna se på Gilmore Girls hela dagarna.

# Blev inspirerad av Plischs Sunas Sommar-bilder. Sune, what a stand up guy. Jag har inte riktigt råd att köpa en dagbok nu, men igår hittade jag en oskriven bok i mitt rum. Men den har sådant där förskräckligt godis-omslag. Får styla den själv. Är bäst på dagboks-styling. När jag skrivit klart ska jag gå och spika upp mina förbannade affischer. Sin City har väntat sen i somras. Och Kill Bill affischerna ska flyttas om lite. Kanske inte behöver ha fem olika Kill Bill affischer uppe samtidigt?

# Jag vill ha brevet från Posten nu. Det har gått 3 veckor. In fact, 3 veckor och 3 dagar. Jag ska skriva en låt om denna upplevelse. Den ska heta "Posten Left Me Twistin' ". It'll go something like: Posten left me twistin', it set my eyes a mistin'. Passar bra om jag ska köra på town troubadour-planen. Hm, lyssnar på Christmas Present med Doris Day nu, och hörde vad hon egentligen sjöng. Det visade sig vara "What I'd value most, would be your call". Har alltid trott "What I'd value most, would be your car." Hahaha.

God Jul och Gott Nytt år i förskott
                  önskar
Sune Anna Håkan Karin Rudolf & Cicci

P.s: Det är tydligen "Mele Kalikimaka is Hawaii's way to say Merry Christmas to you" och inte "Mele Kalikimaka is a wise way..."

Gloria in excelsis deo

Jag har så mycket grejor som går igenom huvudet just nu. Bra grejor och dåliga grejor.

# Jag har ju sagt att jag inte ska vara här så mycket, men nu har det blivit så. Jo, det är ju praktiken eller snarare the lack of som gör så det blir så. Har ju ingenting vettigt för mig. Fast jag tror att det bara var access som jag behövde paus från. Det är ju lite synd när jag är moderator och så men jag pallar verkligen inte, har fått överdos. Samtidigt känns det jobbigt eftersom jag verkligen tycker om att prata med många därifrån. Speciellt xani och Plisch. Hoppas ni läser det här. Tycker verkligen om att prata med er båda jättemycket. Men det finns så många saker med access jag inte känner för just nu.

# Arvid-situationen. Jag vill inte ens tänka på det. Men det är som det är. Jag är rädd för vad som ska hända. Men nästan mest av allt vad som inte kommer hända. Jag undrar hur det kommer bli. Det går ju inte att hymla med det faktumet att det är konstigt mellan oss. Han skulle ringa mig förut. Det har han inte gjort. Han skulle ju plugga ikväll.?

# Tomheten. Jag har ingenting viktigt i mitt liv nu. Det är viktigt att känna sig viktig. Det gör jag verkligen inte. Långt ifrån. Varför gör man ingenting åt det när man är så jävla slapp och inte gör ett skit? Jag har planerat att göra det imorgon, men jag kanske inte håller mig till det. Som vanligt. Men planen är att imorgon:

-
Gå till de olika ställena syo rekommenderade

- Gå förbi honom och prata

- Prata med lärarna om IG:n

- Sätta upp mina förbannade affischer

- Göra japanskaläxan

Det är på så många fler sätt som jag är tom. Det känns som om min personlighet runnit ur. Jag har inte orken att läsa eller se på musik. Ingenting sånt. Känner mig så död på något sätt. Och lyssnar jag på musik är det deppmusik. Har aldrig varit sån förr. Fast just nu har jag satt på Mariah Careys julskiva. Jag har nämligen insett att i dessa tider är jul det enda som kan rädda mig. Jag ska försöka få julkänslor och njuta av att det snart är jul. Nästa söndag är det 1:a advent och därmed Simons scoutbasar. Måste fixa lite pengar tills då. Hoppas att Simon vill att vi ska komma.

# Jag och Elli hyrde Love Actually igår. Den gjorde mig glad.

Nu kan bilden sprida lite glädje i min blogg. Känns bra. Blir glad av att se bilden. Jadu, det får nog bli mitt hopp. Att fokusera på julen och allt det där. En vecka tills julstjärnorna ska sättas upp! Jag lyssnar på Merry Christmas - Mariah Carey. Det är alltså hennes julskiva. I love it. Fast egentligen tycker jag att det är lite tråkigt med en julskiva med en och samma person. Det ska vara lite olika röster. Tror jag ska lyssna på mammas julskiva. Den är bra. Fast jag & Elli lyssnade så mycket på den på somrarna så att det är lite sommarstämning över den. Tänk om snön skulle vara lika fin som i lördags nu. Det var så underbart med den första snön. Nu är den mest ful. Men åh, det funkar. Jag får julkänslor. Både Sex and the City och Frasier börjar klockan 00. Jag ska spela in ett och se ett. Och så ska jag krypa upp i min säng med varm choklad. Sounds like a plan. And a darn good one.  Och tända ljus. Verkar som om the Sisterhood of the Traveling Pants #2 får vänta lite till - jag känner inte för en sommarbok right now.

# Fan vad det hjälpte. Att skriva av sig. Jag är rentav lite glad. Jag känner mig som mig själv :)

Jag skriver säkerligen mer imorgon!


Ciao!

Bright future in...?

Läste en tjejs blogg, hon skrev om sina upplevelser från tsunamin. Jag som skulle titta in och klaga lite, nu känns allt jag skriver ganska... smått.
Har skaffat mig ett account på
www.playahead.co.uk, och jag fattar ingenting. Är detta ett svenskt commuity eller vad? Det är ju bara svenskar där? Please, inform me.

Jag känner liksom att mitt liv bara faller isär. Allt går verkligen.... dåligt. Orkar inte någonting. Hur ska jag kunna plugga ikväll när det är som det är? Nu kom mamma hem. Hon är väldigt energisk. Man blir typ bländad. Mentalt bländad. Watch out for me and my big words. Back to the whining.

Although, I think I might have a plan. I might have it all worked out! I'll become a town troubadour! Think about it. Nobody talks to the troubadour! He's just standing around, singing. Not a care in the world. And if he comes across one, he'll sing about it and they'll listen. I'll get me a nicelooking gituar and write me some songs and before you know it I'm a full-fledged troubadour. Of course I have to move though. Move out of this lame excuse for a town, to a real town. Those poor suckers won't know what hit them before it's too late.  I'm really psyched about this!


Lady C says

När vi ändå wallow:ar i self pity: JAG SUGER! Glad to get that off my chest.

Ojojoj.

Well well well, look who's here, writing.

Jag ville bara säga: Fyfan vilket jävla tråkigt liv jag har. Jisses. Någonsin träffat på någon med tråkigare liv än jag? I think not. Allt är exakt som det var för ett år sedan, only I was a little bit happier. Sad, sad.
Det är självironi som gäller. Jag är bara för sorglig. Haha.... ha.

Är stuck on Lorelais och Rorys konversation från Dear Emily and Richard:

- But we want to be spontaneous. Jump a train to Paris, head off to Spain.

- Oh no, it’s raining in Spain. But since the rain in Spain stays mainly in the plain. . .

- Looks like Italy for us!


Men vänta, det hände någonting... den här veckan... jo, jag kom på att jag inte gillar pizza längre!


Goodbye for now

Just stopping by to say goodbye. I told you before I would cut down right? Well I am.
I will diminish and go into the west. Well not really, but definitely diminish.

So bye.

.

I don't know why I felt such discomfort. I just reckoned that I wouldn't be offended or whatever, at this age?

However,
That was the second time in less than a week that I felt like a little child again.


Tu Principe

Min mamma är irriterande, jobbig, och elak rentav. Great role model. Really. Aja. Screw her. Hatar otrevliga människor. Förstår inte hur man orkar vara det. Jag ska säga något elakt tillbaka till henne. Fan vad störande, nu har hon förstört mitt braiga humör! Tänkte att jag skulle skriva när jag är på bra humör för en gångs skull. I wish.

Jag vill köpa nya skivor. Det var alltför länge sedan jag köpte en ny skiva. Men skivor är fan asdyrt. Klart man laddar ner när det är så jävla dyrt. Jag har fan inte råd med skivor. Och jag vill inte lyssna på samma gamla skivor jämt, man behöver nya skivor med jämna mellanrum. Sådeså.

It's so nice to have a reason to get up in the morning. Det hade jag idag. Såg lite fram emot nationella provet (som inte gick så bra, hade skrivkramp). Och sen så var det lite andra faktorer:

- Elli skulle ha läst ut TSOTTP 2, och handa over den till mig (hon hade iofs inte läst klart den än men kommer göra idag)
- Insåg igår att jag har lite pengar på kortet
- Vi ska äta god middag
- Dubbelavsnitt av Desperate Housewives ikväll!

Och nu är officiellt skolan slut. Det var fan sorgligt idag. Men jag kommer ju vara där. Jag har ju japanskan och en jävla massa möten med SYO. Pratade lite med Adam idag och lovade att jag ska göra den där jobbiga läxan. Haha, han sa att det lät bra att jag inte har någon praktik och kommer kunna ägna mig åt japanskan endast. Borde göra japanska idag men vill inte. Börjar typ.... imorgon. Borde gå ut och söka praktik imorgon. Kanske ska hälsa på Arvid i skolan? Men Elli kanske inte ska gå till fotografen imorgon, för hon har ju typ bara ibland, så kanske inte. Skönt med ledigt. Fast samtidigt jobbigt som fan. Shit, om jag inte skulle ha japanska nu skulle jag få ångest som fan. Kom på idag, jag klagade ju på att vi skulle ha praktik och jag inte skulle få ha japanska, nu kanske jag blir bestraffad. Nu får jag endast japanska. Not sure how I feel about that. Slightly mad at fate.

Oh vad mycket jag skriver. Som på den gamla goda tiden. Igår i mitt rum tände jag massa ljus och såg Sex and the City. Det var verkligen som old times. Insåg att jag måste spendera mer quality time i mitt rum på kvällen. Och så insåg jag att det är dags att börja skriva dagbok igen. Jag skrev ju alltid varje dag, i åtminstone 3 år. Och i april i år slutade jag. Jag vill verkligen börja skriva igen. Det gäller bara att komma igång igen. Vad är blogg för jävla skit egentligen? Folk vill säkert låtsas som att dom är öppna och vågar skriva vadsomhelst i deras bloggar, men det tror jag inte på. Det är därför som keeping a journal is the shit. Det här är ju bara prettogrej egentligen. Ska gå och köpa en ny fin dagbok! Yay! Då blir det inte mycket bloggande om jag börjar skriva.


Och finally; Desperate Housewives avsnitten som visas idag är:

1x22 Goodbye For Now &
1x23 One Wonderful Day
Undrar när säsong 2 drar igång? Oh and by the way, I hear Rex is dying today! Hoppas jag spoilade för någon nu :)


Sundaydread

Söndag suger, har alltid gjort, kommer alltid göra.
Ringde pappa i måndags, föreslog att jag skulle komma förbi idag och hälsa på, det är ju Fars Dag och grejor. Men egentligen har jag inte tid. Dessutom är det klockan 16 jag ska vara där. Vad är det för tid egentligen? Hoppas det inte är meningen att jag ska vara där fett länge, typ umgås massa innan middagen. Fan. Jag har verkligen inte tid. Och så måste jag spela in Gilmore Girls. Fan.
Jag har världens jobbigaste läxor. Verkligen världens jobbigaste. Jag vill inte ens prata om dom, för dom är så jobbiga. Bland annat är det tal imorgon. Blah!
Har inte ens råd att köpa en blomma eller något sånt. Värdelöst. OH, when will life be good again?

Igår var jag på Buffyträffen. Det var inte så farligt men ganska.
Fan. Nu orkar jag inte skriva mer. Usch. Känner mig deppig.

Karma killer

Seriously, I hope you choke on your bacardi and coke.


Do ya do ya wanna

Är inte på posta-bild-humör. Men moodwise så är allting bättre än igår. Lite
K-torpsnews: Julgranen har kommit till centrum. Enligt beräkningar from the past ska den tändas runt den 15:e.

Idag var en ganska swell dag. Var och kollade Stella McCartney imorse med Elli men vi kom en timme efter att det öppnat så fanns typ inget kvar.

Är ensam hemma ikväll, ska skriva en uppsats om eutanasi och laga mat.



Later.


Oh snap!

Ima wa suiyoubi no ban.

Jag känner mig mellow. In a depressed kind of way.
Allt känns väldigt skrikigt i min blogg, får nästan lust att radera allt men vill självklart inte det.
Jag antar att man inte ska bli för privat i bloggen men jag orkar inte tänka på det nu.
I just feel.... mellow. In a depressed kind of way. Did I say that already?
Fast det är ju mitt fel att jag känner såhär. Det är för att jag suttit vid datorn i timmar.
Och inte gjort något skolarbete. Jag kunde ha ryckt upp mig för flera timmar sen. Jag får väl göra det nu.
Städa mitt rum, göra mig iordning for bed, kolla lite GG.
Ja. Låter bra.

Är egentligen inte på bildhumör men gillar verkligen den här.

Let's see now. We have the Ironist, Little Miss Vixen, Cosmogirl and Kid Chino.
With that I say good night...
Godnatt!


A tribute to Lauren Graham

Lauren Graham äger. Hon är verkligen bäst.
Är det någon jag skulle vilja vara som så är det hon.
Hon är verkligen cool. Hon är en grym skådespelerska. Hon har världens utstrålning och är så charmig att man bara smälter. Och när hon var med på Celebrity Poker Showdown var hon verkligen sjukt bra och att hon vann är bara för grymt. Grymt I tell ya! Och sen är hon extremt vacker också.
Jag menar, jag gillar verkligen Alexis Bledel och så, och jag gillar på något sätt Rory mer än Lorelai... Men Alexis är inte alls lika charmig som Lauren annars. Undrar om det finns någon kille som är good enough för henne. Hon är verkligen... wow.


Prove it, drop your pants

Okej, nu ska jag inte klaga på nånting. Inte på typ alla tusen läxor eller att jag fortfarande inte har någon praktikplats även fast det "brinner i knutarna" (lärarnas favorituttryck).
Och inte heller på hur snopen jag blev när jag fick reda på att Ebba von Sydows praktikelev är lika gammal som mig. *sigh* Tänk om jag fixat plats hos henne lix.

Lite bra grejer:
- Det kommer ett OC maraton i december på kanal 5
- Det är vi accessare som bestämmer avsnitten
- Min Intresseklubb blev godkänd (klockrent)

Wow. That's a slim list.
Whatevurr. Det blir bättre snart, hopefully.

Tripping är verkligen bra. Åh, vad jag gillar Robbie.

C-girl's thuglife

Ok, lite höstlovscheck: Turns out, I AM ketchup girl after all. Well, I must be, 'cause I'm certainly not catch-up girl. Jag har inte gjort några läxor alls under lovet. Det är redan fredag. Paniken sprider sig som en löpeld.  Skulle göra massa idag, men tja, klockan är redan halv fyra. Igår blev jag skitsur och arg på skolan och bestämde mig för att vara hooligan. Så det var jag, och stannade hos Elli till typ halv 5. Sov therefor länge idag. Snart blir det typ mörkt. Men nu ska jag bannemig plugga lite japanska. Yes yes ya'll.
Och om en jäkla vecka är det Buffyträffen! Amagad! Jag är feg. Hur ska detta gå?

Lika bra att jag övar:
Här är en Spuffy-bild...
... I can't do it! I'm a faux Buffy-fan!