Torn

Mogentitel.se! Men. Jag vill liksom att allting bara ska ordna upp sig! Så enkelt är det. Jag vill liksom veta vad jag ska göra och hur länge till jag måste bo i Kärrtorp ochsåvidare. Jag är redo, jag är SÅ redo att flytta hemifrån. Det hade jag ALDRIG trott. Hela Spanienresan har jag gått runt och trott att jag skulle vilja bo hemma i typ minst ett år till. Fan vad wrong jag hade. Jag går bara runt och mår dåligt av att vara här, det är verkligen så. Jag kan må skitbra när jag är hos Krille i Väsby, och sen direkt när jag kommer hem hit så är det jobbigt. Fast hallå, jag bor 2 min från min gymnasieskola och typ alla skolor jag ever gått i ligger inom 10 minutersräckhåll från mitt hem, inklusive DAGIS så det kanske inte är så konstigt att jag vill härifrån. Plus att lilla mamma driver mig insane, jag känner mig taskig som har så kort stubin gällandes henne, även när hon inte tjatar, but I guess att jag är i den  åldern, jag minns när bror min var i dags-att-flytta-hemifrån-åldern, jäklar vad bråk det var då. På tal om det så pratar jag med min småfulle bror just nu, det är väldigt underhållande + att han är väldigt gullig. "Klart, du är min syrra och jag vill att du ska ha jobb och må bra." skrev han och då blev jag glad. Han är tydligen 99% säker på att han kan fixa jobb till mig på sitt jobb från och med augusti om jag inte har något by then. Det känns soft. Om man isåfall hittar något månadsjobb tills dess typ så vore det nice. Jag vill SÅ gärna åka på Way Out West i GBG mellan 10-11 augusti. Kanye, Lady Sovereign OCH Lily Allen. Plus lite mer som man vet är bra men inte lyssnat jättemycket på, som Regina Spektor och Spoon och Erykah Badu och Timo Räisänen. Jag tycker att jag och Elli ska åka på det, kanske med fler peeps. Det vore verkligen askul. Om 1 timme och 48 minuter spelar Modest Mouse på Accelerator vid Unviersitet, det fick jag reda på igår. Jag fick låna 400 spänn av Krille, men sen kändes det ändå inte värt det. Har knappt hört nya skivan, och det är ändå mycket pengar för bara 1h. Synd att sumpa den chansen menmen. Okej, men nu ska jag lägga ner massa energi på att fixa pengar till Way Out och att skaffa kneeeeg. Ikväll ska jag träffa Elli och Anna och supa till lite, ska bli kul. Har fan inte träffat dom på en vecka, behöver rapporter yao! Så det ska bli skönt. Det var väl it for now. Hoppas på att hinna träffa the K sen ikväll också efteråt. <3 Because I älsk you!
Sess!

I am the rhythm-thief. Say goodbye to the beat.

Undrar hur det skulle vara om man började skriva här igen. LJ är fan inte min grej ändå. Jag har iofs inte tänkt fortsätta blogga. Det passar nog inte ihop med mitt kommande grow up och skaffa jobb-liv. Men så länge jag mest sitter on my ass och inte gör särskilt mycket kanske det går bra. :> Jag har idag gjort följande nyttiga saker:
-Handlat för way too much pengar för någon som inte har någonsomhelst income
- Handlat way too much godis
- Kastat kuddar på Krilles hund Sasha i typ 2½ timme så hon blir jättearg och biter i den som en jävla galning
- Övat low five med Krilles hund, sjukt kul
- Åkt bil.

Jag kan komma på en bra grej jag gjort idag;
- Läst ca 3 kapitel i Harry Potter y la piedra filosofal. Åh åh, den är sjukt bra, hade nästan glömt bort hur bra HP är. Jag vill inte att den ska ta slut.

2 saker jag ska göra tills jag får ett jobb:
- BLI SMAL, frånochmedimorgon
- Börja läsa onödigt mycket (särskilt på engelska, jag har blivit svindålig på engelska känns det som?)

2 saker jag ska göra när jag får min första lön:
-Köpa mobil
- Köpa alla HP-böcker på spanska.

Nu ska vi äta chips och se OTH.
//Cicci.