:(

I want my mommy. I feel lonely. *snyft*

Och idag är det 2 år sedan jag och Arvid "strulade" på Annas fest. Ja, det känns sjukt jobbigt att tänka på. This is a sad day.

:)

Idag köpte jag typ mina drömskor. Oh, I love. Till studenten + skivan/endast studenten. Ikväll blir't I think I think Tomtens fest för han har fyllt 20. Var på Systemet idag med mamma, hoppades att hon skulle hook me up plural men jag är nöjd ändå. Är ensam hemma hela Valborg, sjukt sweet.


+

Bra grejer att få gjort idag:
- Träna
- Posta jobbansökan
- Projektarbete
- Hjälpa till med maten
- Inte dricka cola/äta något onyttigt (so far so good!)

Nu ska jag på bio! Hejhej,

Guess what I'm wearing!

Min studentmössa! Wooooaaaah! Den ser lite rolig ut, but I love!


Oh now they love Kanye, let's put him all in the front of the store

Är verkligen emot uppdateringar these days. På så jävla bra humör! Underbart. Jag tror det är en blandning av fint väder och min nya f-you attityd. Det är faktiskt jävligt många som förtjänar det just nu. Våra studentmössor kommer idag! Yay, slipper missa påtagningen imorgon då. Jag & Elli blev fotade i studion av Johanna till skivan, vi hade rosa paraplyn och massa färgglada väskor. Man får lix offra sig, ju. Vilken otroligt skön dag! :] Nu ska jag gå. Yo you look just like this kid I seen in the old Busta Rhymes video the other night. Consequence kan låta som en söt liten pojke på rösten, men han är ju verkligen inte det... Haha, gillar verkligen honom ändå.

I feel a woo coming on, cuz.

Nu ska jag inte skriva sådär långt som jag alltid gör på textlektionerna. Har otroligt mycket att skriva av mig om, men jag tror jag tar det på någon hemlig plats. Har jag bestämt att inte låta mig själv dras ner av andras 'tudes, om folk vill vara jobbiga/otrevliga/bitchiga får dom vara det, jag tänker iallafall inte bry mig. Men, ska ta det någon annanstans. Förövrigt, mycket fint väder idag, och valborg snart. Tror att det är 2 parties på gång, lördag och söndag, men just nu känner jag mig inte så sugen. Vi har fortfarande inte fått våra mössor, och det är mösspåtagning imorgon. They better get here!


U r a q t

Jag blev väldigt glad av OC, väldigt glad! Seth gav mig lite hopp om framtiden. Omg det var så klockis med the joint, hade varit så typiskt om han ändrat sig och dom kört en moralkaka a la 7th heaven, men nejdå. Hokay, before bed:

Ellis blogg idag: Fan vad jag hatar radio, eller i alla fall de kanaler vi lyssnar på i skolan.
Fast nu kom nya Red Hot Chili Peppers, den är ändå rätt bra.

Toves blogg idag: Nu spelar ngn RHCPs nya. Den är rätt bra.



Nu ska jag fixa det sista och sen sova. Mitt hår luktar så underbart gott, jag använde ett balsam från Herbal Essences som mamma just köpt, måste verkligen gå och titta vad det var flavah, det var iaf en rosa flaska. Det luktar precis som en Barbiedocka jag hade när jag var yngre, typ jordgubb fast not quite. Nu ringde Elli och sa att Alexis är on Letterman any minute! Gotta run!

It. Felt. Like.

Jäkligt mycket grejer som tynger ner. Mycket grejer spinning around i mitt huvud. Confusion. Viss sadness. Bör väl egentligen inte känna mig ledsen, fast det kanske jag inte är egentligen, kanske bara är förvirrad. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på nuet, för det finns inte direkt något kul. Just nu. Hoppas allt blir bättre, hoppas saker blir som dom ska vara.... eller borde vara.


Ee

Det hänger en tung, tung bakfylla över mig. Sådär så man staplar fram. Böööö. Ska man skippa psykologin? Dilemma dilemma. Nu ska jag stapla till skolan och äta pannkakor med Elli.

Is your dad a dealer? Cause you're dope to me .

Vasheguud. Min framtida blogg, när jag har jobbat klart på den. SoOoOoOoOoftish. Hejdå!

Shää

Hehe, lol-varning på att fylleblogga. Idag känner jag mig glad, fattig, inte bloggsugen och in a desperate need to call Elli. And we all know that desperate times call for desperate measures. Ingen aning vad min poäng är faktiskt. Nu går jag, vi hörs. Ut i solen med er nu!

Ja

Jak är full, ja. Vi är hos Micke. Softish! Det är som att vara 13 igen. Ja.

You, your friends, and my . . .

Jag fick en knäpp igår! Ska se om jag kan koda nåt snyggt annars kanske jag hänger på Sandra till LJ eller nånting sånt. Elli och jag såg äntligen Can't Hardly Wait aka Alla Var Där igår. '98 was good year för ungdomsfilmer och för mig själv. Vem saknar inte jazzbyxor, platåskor och magtröjor lix? Men eeny, ikväll ska vi äntligen träffa Madde, tro det eller ej! Ska gå om 20 min... Synd att the Annster inte kunde hänka. Jag predictar att vi har mycket ta igen. Hoppas jag iallafall! Buhbye all you dawgs and mamis. Puss!

2x02 Fuck face

I got bored.

Toupé guy says "what?"

Affisch!

Den är ju så snygg! Har hämtat ut dom nu. Hela 10 stycken! Yay! Satte upp en i Text-klassrummet, och B-O sa att jag fick ha den där. Here's hoping att ingen tar ner den eller dom andra jag sätter upp. Hoppas även på att dom lottar ut en sån där fin VM-tröja till mig. IWWIWP! (I would wear it with pride!)

Hej!

Woah, den använder man inte mycket. Har text nu, och gick precis igenom mina insändare med B-O. Gud vad jag blir irriterad! Han var tvungen att försvara skolan jättemycket, jag hade inte alls tagit honom för en sån lärare man inte kunde kritisera skolan inför. Han började snacka om att det gäller att leta reda på informationen själv, och ta eget ansvar. Men gud, hela min poäng var ju att man måste nå ut till dom som inte har den där drivkraften att ta reda på en massa kurser och högskolor. Är man inte intresserad så kommer man ju inte att söka upp någon information. Vissa behöver ju bli lite pushade. Åh, jag blir irriterad. Böö på honom. Jag satt och var sur genom hela betygspratet sen. Och jag är så trött på dessa ständiga VG++ han ger alla jämt. Man får ju ändå MVG sen, varför är han så himla rädd att sätta det på uppgifterna? Det är som att han tror att man blir bortskämd då. Vi vet ju alla att dom som är någorlunda ambitiösa får MVG. Varför skriver jag så sjukt mycket om detta när jag bara tänkte skriva typ 2 rader? Ibland önskar jag att jag hade en seriösare och bättre textlärare. Som man faktiskt lär sig lite av. Men men, MVG i Text A, B, och C kommer ju se snyggt ut på betygen.

Moving on. Har snöat har. Världens sämsta väder. Jag slutar om 2 timmar, då ska jag nog gå hem och sova litegrann, har inte blivit så mycket av det dom senaste dagarna. Förresten, pappa var hos oss igår, han och mamma pratade om studenten och alla utgifter. Känner mig bortskämd, dom ska betala mössan, middagsbiljetterna, flaket och kläderna. Gud vad jag måste visa att jag är tacksam from now on. Jag har ca 2000 i klädbudget. Dom betalar Arvids middagsbiljett, för mamma vill verkligen inte gå. Han blev skitglad. Vad glad jag är att han kommer på middagen! Vår skiva kommer äga, tror jag. Och på måndag är Calles och Elias skiva! På måndag kommer våra mössor också. På min kommer det att stå:

Mp3a Cirre * Kärrtorp 06

Den där stjärnan representerar den där grejen i mitten på framsidan. Åh, ska lätt fota den och lägga in bild på måndag. Ska bli så kul! Jag ser extremt mycket fram emot mösspåtagningen nästa fredag! Yap yap yapety yap!

Oh, btw.
1. Kung att du blev publicerad i tidningen twice Edvin! Jag skulle vara sjukt stolt. Sjukt kul med City-smset också.
2. Elli klippte mina toppar igår. Mitt hår känns jättenyklippt och fräscht!
3. Kewl att Elli och Jonis träffades själva i söndags. Old times :]
4. Du anar nog inte hur glad jag blev över det du skrev till mig på access, Mirka. Verkligen jättejättejätte!
Och sist men inte minst.
Timeless AND classic. Elli vet hur man cheerar up en heartbroken gal.
Varför blir det så långt ibland när jag skriver? Orkar någon läsa? Men, det här tangentbordet är ju så underbart skönt.

:::::::::::::::::::::::::::::

1. Malins pojkvän är med i videon till Kylie Minogues Slow. Jävligt coolt tycker jag.
2. Cornelias mamma har dött.
3. I really, really need a hug.
4. I'm going to bed.

She's a founder's party punch junkie

Åh, vad skönt det var att radera de senaste inläggen. Gillade dom helt enkelt inte. Jag är fortfarande sjuk, so no school for me idag. Har öronvärk också. Ska nog titta på en massa GG. Men ska nog förbi skolan efter lunch och lämna pengar till flaket. Jag är sjukt pepp på det här med studentkläder nu, har en massa idéer och fick massa inspiration igår när vi var i stan. Hm, appropå ingenting, så insåg jag att jag typ aldrig hittat någonting jag vill ha på H&M på Hamngatan. Med tanke på att det är världens största H&M, är inte det ganska konstigt? Jag tror är sugen på att nätshoppa idag..

Eenyhow. Nu funtar jag serri på att baka kladdkaka. Jag har en lång dag ahead of me eftersom jag envisades med att gå upp 7. I was in great pain, so really I had no choice. Nu ska jag lyssna på Claudine Longet.

It is prohibited to get wet here

Låg och läste Den gamle och havet och blev så påmind om den där dagen i Spanien som var så himla härlig, det var vår första hela dag där, alltså torsdagen, så jag måste skriva av mig lite om den.

Det var eftermiddag, och vi kände oss ganska matta så vi satte oss på en bänk precis i början av stranden och såg ut över havet. Elli sa att hon var sugen på salt, antagligen efter en hel dag i solen. Det låg en restaurang till höger och på skylten stod det "pescado", vilket passade ganska bra. Vi gick in och satte oss. Jag hade ätit ganska mycket till frukost/lunch på balkongen, vi hade gjort couscous med ägg och bröd, så jag var inte hungrig. Fast jag köpte lite bröd iallafall. Elli beställde våra saker på spanska, och det lät jättebra. Hon tog en tonfisksallad, minns inte vad det heter, bara att tonfisk heter átun. Elli la på lite av hennes sallad på min macka, det var jättegott. Det var då vi bestämde att vi skulle göra egen tonfisksallad till middag.

Efter att vi ätit gick vi ner och satte oss på stranden. På vänstersidan låg en pir och en hamn, några hundra meter bort. Stranden var fullpackad av gula och blåa solstolar. Elli tog fram kameran och fotade en massa. Hon gick ner till vattnet för att fota stenarna och plocka en del också. Jag satt och grävde ner mina ben i sanden. Jag ville skölja av mig och eftersom jag hade klänning så gick jag ut en bit i vattnet. Det var jättehöga vågor så jag sveptes nästan med. Jag bestämde mig för att bada lite och skölja av mig, och vågorna var verkligen otroliga. Jag skrapades mot en massa stenar på botten, jag fick jätteont och en massa skrapsår. Blödde litegrann. Mina ben såg förjävliga ut efteråt. Vi badade inte tillsammans, för vi hade alla våra pengar i väskorna och ville inte lämna dom. Vi låg kvar och solade ett tag, och Elli gav mig en bit av en snäcka som hon plockat.

9  7 3

Efter lite häng på stranden gick vi för att kolla på hamnen och piren. Jag plockade en kvist av dom fina blommorna som växte på stora buskar överallt, det fanns säkert fem olika nyanser av rosa, och lila och persikofärgade. Elli fotade dom med. Vid den lilla båthamnen låg en massa fina segel- och motorbåtar. Jag var väldigt seg, och medan Elli gick för att fota palmer och allt möjligt satt jag och kollade på en dykare som precis kommit land efter en runda med sin båt. Eftermiddagssolen var helt underbar. Han tog av simfötterna och bytte om. Det låg några katter och solade sig på asfalten. Jag gick fram och klappade den svartvita. Det kom fram en spansk man och han och Elli utbytte lite ord på spanska. Han förklarade att katterna hette Chomi och Bobbi (Bobi? Bobby?) och att katten jag klappade var "malo" (crazy). And let me tell ya, he was. Helt plötsligt bitchslap:ade han mig, the little SOB. Jävla Chomi alltså. Inte cool. Där på bilden med palmen sitter jag och klappar honom.

5 1 4

Klockan måste ha varit 18-nånting när vi bestämde oss för att gå hem. Vi gick direkt till Herdisa för att handla, och jag plockade fler kvistar av dom fina blommorna på vägen. Vi köpte grönsaker och läsk och tonfisk. Avokado och tomater och sånt. Vi gick hela backen upp, vilket vi slutade med typ nästa dag. (Det tog ca 30 minuter att komma upp för den ringlande backen.) Vi blev för lata och började åka taxi sen.

8 6

Det var i princip bara Elli som fixade maten, för hon är bäst på sånt. Vi lade i mynt i tv:n och tittade på spanskdubbade What I Like About You. Jag satte blommorna i vatten. Vi satt vid köksbänken och åt. Maten var hur god som helst, det kom att bli våran "Elli och Cicci Gran Canaria special", tonfisksallad med couscous. Efter middagen duschade jag, och sen chillade vi som vi brukade göra innan vi gick ut på kvällen. Lånade som vanligt Ellis coconut bodybutter. Elli brukade skriva dagbok vid den tiden. Jag tyckte om att gå ut på balkongen när jag duschat för jag var så varm, det var så skönt att kunna gå ut i undies när det börjat skymma. Älskade att dra undan dom stora glasdörrarna. Vi hade tre katter som hängde på balkongen, fast det var bara en som vi gillade egentligen och det var Shit. Sen hade han en bror som fick heta Brorsan, sen polade dom med en ful ond katt som fick heta Lucifer. Ibland verkade dom tighta men ibland jagade Lucifer dom. Sedan började vi dricka vårat rosévin vi köpt på dagen, och så sminkade vi oss och allt sånt där. Vi var nog inte så jättefulla när vi skulle gå, det var ganska jobbigt om man var det från början när man skulle gå ner för den långa backen. Minns inte så jättemycket av den kvällen, antagligen alkoholens fel, men det är inte kvällen som är det viktiga. Trots grymt roliga kvällar och tusen underbara minnen så är verkligen torsdagen mitt bästa minne. Fast torsdagskvällen var rolig också, vi var på Joker första gången och träffade strippan Tiffany och hennes kompis Sandra. Elli spotted the waiter för första gången på torsdagen. Fast dom hookade inte förrän på lördagen. ^_~

2

Well... vara bara tvungen att skriva av mig om det.

Howty!

Var på bio och såg Brokeback med Elli & Anna. It was... wow. Grym film. Bra. Sad. Jävligt hot at times. Didn't appreciate when they went straight for the you-know-what, men när dom inte setts på 4 år och engage:ade i some passionate kissing, I died. Literally. Blogging from heaven as we speak. Ska se alla klipp och videos från youtube imorgon och leta pics.

J&H

Night ya'll!
(Ska så försöka drömma om Jake&Heath. Fan, Rob borde verkligen gått på den där privatfesten hos Heath. He should've made out with him. He should've... oh night.)

02:34

fanart

Har gjort min första icon. Hittade ett program som heter Microsoft Office Picture Manager. Har inte det där som Xani snackade om. Fattar absolut ingenting, visste inte vad jag skulle göra så jag bara ändrade färg och storlek. ^_~ Får väl lära mig, men det verkade inte som man kunde hålla på med text och sånt. Aja, jag ska börja göra fanart.

Gewd

What the fuck is wrong now? Alltid ska det vara något. Jag är totalt bummed out. Riktigt riktigt nerstämd. Vet inte varför. Började igår. Körde en no sugar no fat dag, och coke-beroende som man är mådde jag förstås dåligt av att inte dricka någon. Slogs direkt av deppiga tankar när jag vaknade och ville inte gå upp, so I had a coke, men det hjälpte inte. It wasn't the lack of coke. I'm not on any pills heller så det är inget sånt... Then what is it? :/

Mår förstås dåligt av att tänka på projektarbetet och att jag skulle sökt jobb för längesen och att jag håller på att få IG i mediekommunikation b och att jag fortfarande inte fixat mina 3 IGn och att Madde numera hatar mig (fyfan vilken dålig lärare hon är) men ändå känns det inte som att jag skulle må bättre av att fixa det där just nu. Jag är ju alltid glad i påsktider annars. Bööö. Nu ska jag bada och lyssna på Morrissey, this is definitely a Morrissey-day. Bye now.

17:27
Lösningen på alla problem: gå ut! I solen! Med musik!
Woah, that so helped. Nu ska jag ringa Elli och se om hon vil gå ut med mig, annars tar jag med mig Hemingway eller Sylvia Plath. Later!

18:04
Nä, blev inget mer gå ut. Men ikväll ska vi kanske spela biljard med Kalle och co. Såg förresten Tarantino när jag var ute, han hade typ construction worker outfit, rätt hot. Ska ta Sylvia Plath till mitt rum istället. Haha, nu kom jag att tänka på:
Lorelai: Maybe Sylvia Plath wasn't crazy. Maybe she was just cold.
I like that quote. Gillar även:
Lorelai: Life is a funny funny thing, huh?
Sookie: Yeah, I love that Jim Carrey.

Alright, I'm going I'm going.

kuuuk

Justin är inte med idag eller på jättelänge :( han är bara med i 2 avsnitt till :( och det är inte ens särskilt juicy. bummed out. aja, ska springa till elli nu och se resten av GG och äta mango, svarar på kommentarerna sen, puss!

Obsessed completely

Yo peeps. 'Sup? How's spring break treatin ya'll? It's kind of rocking my socks. So, yup, jag är riktigt Andrew/Justin-besatt just nu. Har mycket slashskrivande och läsande framför mig. Natasha, it was very nice squeeing with you! Och jag har mer pics till dig, eller anyone interested, här. Finns som ni ser både från senaste, One More Kiss, och så Impossible. Allt som hände med A&J i senaste finns ihopklippt här! Lite annat shit med också, men hoppa inte över något! Verkar som att typ alla förutom jag och Elli har lite problem med youtube.com, att det är segt att ladda upp och så, but it's SO worth it! Om inte klippen från youtube funkar, prova att kopiera adressen och klistra in i ett nytt fönster, verkar fungera bättre.
Listen to the pretty picture!

worth your while

Gosh, det är så kul att vara obsessed. And also, it helps me keep my mind off en viss Adam. In other news så ska jag och Elli ha ett high class GG-maraton idag. Hopefully classy iallafall. Ska välja ut en jävla massa eps, och mixa lite, från alla säsonger. We're getting lots of junk, naturally. Ska nog skriva ner några avsnitt jag vill se nu. Then some more slash... By the way, har du inte sett Southpark avsnittet med Tom Cruise och R Kelly, måste du se detta. Hysteriskt kul. Kan inte sluta kolla på det. Sen är även detta grymt bra! C ya!

Truly truly

A&J

Because it's all I think about right now.

Who's got trouble?

I really dug Veronica Mars, as usual. Skulle gärna prata av mig på tv land/access (har lite svårt för att go all in på tv-land, svårt när man inte establishat sig än.. unlike access.) men jag har kuk-apu-uppgift. fast det är rätt chill, nowadays älskar jag att sitta vid datorn och göra uppgifter man inte måste vara löjligt koncenterad på, för då kan jag shuffla all min musik i media player. kan inte lyssna på musik när jag ska vara koncentrerad, det suger. tror faktiskt jag har koncentrationssvårigheter på riktigt. Why am I yappety yapin' about this when I have things to do?!

:D

Receptionist: - The procedures are the procedures.
Paris: - Really? I though the procedures were a hat!

Hahaha. Jag börjar alltid skratta när jag tänker på det. Nu är jag inte säker på om hon pratar med en receptionist eller en nurse, but I went with receptionist. You may correct me.

Out of bordom

Haha, nu har jag tråkigt. Jag är ensam i klassrummet, har slutat. Men Ellis lektion börjar här om 40 min så jag tänkte vänta och kolla läget med henne... Bath tub can wait a little longer. För att roa mig så har jag satt på shuffle på alla låtar på min mp3-spelare och nu tänker jag skriva ner helt sincerely dom första 10 låtarna som kommer. Har mycket mycket guilty pleasure-musik på den :0

1. Nathan Jones - The Supremes
2.Love At First Sight - Kylie Minogue
3. I Should Be So Lucky - Kylie Minogue
4. Come Into My World - Kylie Minogue
5. The New Workout Plan - Kanye West
6. It Don't Have To Change - John Legend
7. Love Is Like An Itching In My Heart - The Supremes
8. It's Alright, Baby - Komeda
9. Hey Mama - Kanye West
10. 40 Ft - Franz Ferdinand

Helt ok. Konstigt att det var så många av samma :0 Och 3 Kylie på rad, vad är uppe med det? Men nu tror jag dom kommer närsomhelst. Bye!


aww

jag fick läkerol av b-o :] min hals känns mycket bättre.

kuk

I feel like shit! I am totally sick. I have a cold. I have a headache. And a heartache :( I'm going to finish off these two effing assignments and then go home and sleep. Thank God I only have school 'til 12 today. Then I will take the longest bath in the history of hot tubs. And wrap myself up in books. William och Isak satt utanför b303 och gjorde jap-prov. William sa att dom kollade på film därinne.. :( Såg A twice. That totally hot half-japanese girl takes Adam's class. Great. I die now.

o h n e p t u n e ' s o n l y d a u g h te r

har en jävligt ihärdig huvudvärk. I think I'm coming down with something. jag var tvungen att köpa ett päron på vägen hem. hjälper inte typ frukt mot sånt? har varit hos pappa, vi åt shurba. det är nog min favoriträtt av all irakisk mat. av det jag ätit. pratade med en viss person idag. jobbigt, tänkt mycket på det. this is it, I guess. no more japanese for me. nu ska jag fixa stuff och krypa ner i sängen med SATC. och imorgon kommer jag vakna upp sjuk. I just know it. ma'as salaama.


I believe in Mr. Grieves

Oh my Gaawd!! Hahaha. Någon som såg Desperate housewives? I slutet, Andrew och Justin. Jag tappade min jävla locktång i golvet, I think I might've broken it. Helt jävla mållös. Fyfan vad hot! Någon som vet bra sida med DH pics? Det där måste jag ha bilder på. OH DAaAaAaAaAaAaMn! I am SO wiriting A/J slash tonight!!!

HOT!!!

I need more than that!


22:36
Okej, har av-fjortis:at av mig lite. Det är bara det att det är så sällan man får se nånting that good. Borde verkligen börja med mediekom-läxan nu. Men wtf, I'm too worked up. Måste läsa och skriva slash. Gonatt eenyhow!

Does John Coltrane dream of a merry-go-round?

Vet någon vad låten heter som de lyssnade på i bilen, som de sa att dem gillade?
- I bloggen efter VM ep 1x05 You Think You Know Somebody. Hallå, det är ju Such Great Heights med The Postal Service. Hur kunde jag inte höra det? Nä vet ni vad, jag är nog en sucker for PS trots allt.

paris & kristen

Är väldigt inne i VM nu och pepp på torsdagens avsnitt. Har läst hela access-VM-tråden, samt plöjt hela vm.se. Nu återstår det bara att bli en aktiv medlem i tv-lands forum. Har skrivit upp mig också och ska få posters hemskickade att sätta upp i skolan, kan även användas till projektarbetet. Ska bli engagerad i projektet under påskolovet.

Ska försöka att inte bli så 'långrandig'. På det hela rätt glad, förutom lite panik runt vissa grejer. Men jag tror verkligen allt löser sig! Mycket plugg nu i veckan, men sen lov och min favourite holiday påsk. Wunderbart really!. Jag har alltid lite svårt att ta ställning till ou/o-stavning som i "favourite." Känns bäst med brittiska 'ou' för det känns helt enkelt mest accurate. Men samtidigt använder man sig ju mer av amerikanska än brittiska. Aja. What else, what else... Jo, jag och Arvid hade kul i helgen, jag sov över. Känns som vi nog kommer ha lite mer tid för varann framöver!

Har köpt biljetter till 3 studentskivor nu: Annas, Arvids, och TE3-klassernas. NV-boysen kvar, och kanske rentav något mer, det blev inte alls så dyrt som jag trodde! Blir typ 300 för dom 4 sammanslaget. Förresten, igår satt jag och skrev i flera timmar om en massa författare. Sen hajjade jag att man bara skulle skriva om en. Doh! Nu: Ps & PS. Alltså psykologi och Postal Service. Hejdånurå!

Der Sonntag

Måste bara dela med mig av ett dagboksinlägg från våren -03 som jag läste idag när jag plöjde gamla dagböcker hemma i mitt hemliga dagboks-skåp.

"Dayum! Rob var bjuden på privatfest hemma hos Heath Ledger i helgen, men han kunde inte gå för han inte hade tillräckligt snygga kläder för det. Orlando är där nu (i Australien) för att spela in en film med Heath!!! Fatta!!! Han kanske hade träffat Orlando Bloom om han gått!!! Most likely even! OMQ OMQ OMQQQQ!!!

Haha. Det var kul. Nu ska jag fortsätta göra skolarbete, vilket jag gjort oavbrutet i ca 6 timmar. Ändå har jag inte fått så mycket gjort. Mysterium. Förrest, har man tråkigt kan man roa sig med
sånt här. Incredibly silly. Och kewl. Buh-bye!

3 a.m.

Mommy Dearest called me a sodomite tonight. I’m here to sodomize you.