Funky



Älskar mina nya Chiaki pics.

Lyssnar just nu på: REM - The Passenger. And don't it feel good.

Okok, nu är det wallow time, men var tvungen att posta åtminstone en bild innan jag kunde gå.


[ I am the passenger. ]

Kommentarer
Postat av: sidekick

Hur gör en för att posta en bild i bloggen? Vad gäller för upphovsrättsregler, ska en ange var en hittat den?

Postat av: sidekick

Jäklars såg att du gillde Shins också. Ja med. Fast första skivan är bättre, Oh Inverted World. Jag har träffat sångarn också, han är söt. :)

2005-10-04 @ 19:41:17
Postat av: sidekick

Han var o turnerade med Rosie Thomas och några till och körde några gig i Sverige, såg honom när han spelade i Linköping, kanske var 3-4 år sen. Ingen kände igen honom, bara jag som knäppte lite kort när han gick på scenen. Han var alltså ensam, hade väl inte råd att skicka hela bandet. Körde låtarna från första skivan och sjöng med lite gitarr till bara. Det var bra.

Efter spelningen gick jag backstage o fick skivan signerad, han stavade mitt namn fel och skrev "X your lovely". Så fick jag två kort på mig med honom där. Jag frågade honom om låten "Sphagnum Esplanade", vad den handlade om. Jag sa att jag trodde den handla om vatten, för att det lät som vågor. Han sa att den handlade om mossan som växer på ett träd...

Sen såg jag hela bandet spela på Roskilde förra året. Det som fattade dansade o sjöng med o var galna. Andra bara tittade på oss och undrade vad vi höll på med. :)

Så.. mitt livs historia..

2005-10-05 @ 23:18:38
Postat av: sidekick

Svarar här så det inte blir så happigt.

Ja Shins är verkligen viktiga i min livshistoria. Min stora kärlek och jag hade det som vår signaturmelodi..well well

Japp såg det avsnittet. Fick såna där ologiska barnsliga "nej dom är mina, ingen annan får" känslor. :) Dom är med i "Garden State" också, rätt bra film, och tror jag hörde dom i Scrubs också. Det är ju samma skådis i båda, kanske han som gillar dom och promotar dom?

2005-10-07 @ 13:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback